Seuraa

Anita Manner

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, Sisustaja
Puh. 0406452750

Turvallinen valinta kun tarvitset asiantuntijaa asuntoasioissa Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla.

Olen Anita Manner, laillistettu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT. Olen myös koulutukseltani Sisustaja. Myyntityöstä ja korkeatasoisesta asiakaspalvelusta minulla on yli 20 vuoden menestyksekäs työkokemus. Vuonna 2021 olin OP Koti Helsingin paras myyjä, vuonna 2020 olin toisella sijalla myyntituotoissa. NPS-palautteeni ovat kiitettävällä tasolla. Tavoitat minut numerosta 040 645 2750 tai sähköpostilla anita.manner@op.fi.

Rakastan koteja ja suhtaudun työhöni intohimoisesti, parasta työssäni ovat kuitenkin ihmiset. Paras palkkio tekemisestä on se hetki, kun olen onnistunut yhdistämään asunnon, myyjän ja ostajan. Jokainen asiakas on minulle tärkeä, haluan auttaa löytämään Sinulle sopivan parhaimman ratkaisun, olet sitten myymässä tai ostamassa asuntoa. Minun kauttani onnistuu myös ostotoimeksianto oman toivekodin hankintaa silmällä pitäen.

Työnantajani Op Koti Oy LKV on valittu Suomen luotetuimmaksi kiinteistövälitysketjuksi jo useampana vuotta peräkkäin. Noudatan työssäni Hyvää välitystapaa, minulle on tärkeää että omaisuutesi on turvallisissa käsissä ja että asuntokaupat hoidetaan kerralla kuntoon.

Minulla on antaa käyttöösi erinomaiset asiakaspalvelu- ja neuvottelutaitoni jotka edesauttavat myyntiprosessin sujuvuutta ja johtavat onnistumisiin. Sisustajan koulutukseni täydentää ammatillista osaamistani, minulta saa vinkit miten asunto valmistellaan myyntiin.

Asiantuntijana osaan kertoa luotettavasti asuntosi tai kiinteistösi arvon, auttaa niiden myynnissä ja uuden kodin etsinnässä.

Ota yhteyttä, niin sovitaan luottamuksellinen tapaaminen.

Voit tutustua minuun etukäteen alla olevan videolinkin kautta.

Puh. 040 645 2750 tai anita.manner@op.fi.

Nähdään pian!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, tontit, asunto-osakkeet ja uudiskohteet. Sisustaminen, sisärakentaminen, remontointi.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"“Koko prosessi hoidettiin tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Anitalla on hyvä ihmisläheinen ote palvelutehtävään. -asiakaspalaute- Välittäjällä oli selke, ystävällinen, huolehtivainen , asiantunteva ja uuttera työote. -myyjän palaute- Asiointi sujuvaa ja asiallista. -asiakaspalaute- Kaikki toimi täydellä sydämellä ja huippu ammattitaidolla. -myyjän palaute- Tälle välittäjälle 10. -asiakaspalaute- Loistava välittäjä :). -asiakaspalaute- Välittäjän toiminta oli miellyttävää, inhimillistä sekä ammattimaisen sujuvaa. -asiakaspalaute- Kiinteistönvälitys oli erittäin nopea, asiallinen, eikä edes kalleimmasta päästä. Esite ja valokuvaus ammattimaista. Kaupan hoitaminen sujui nopeasti, ja kommunikaatio oli nopeaa. -asiakaspalaute- Anita on iloinen, lämminhenkinen, sydämellinen ja ammattitaitoinen. -asiakaspalaute- Koko prosessin säilyi turvallinen ote. -asiakaspalaute- Kaupat meni ykkösellä maaliin. -myyjän palaute- Poikkeusoloista huolimatta kaupat onnistuivat hyvin ja nopeasti. -asiakaspalaute- Välittäjä oli hyvin yhteistyökykyinen ja - haluinen, sekä aina valmis auttamaan. -asiakaspalaute- Koin, että saimme hyvän vastienne palkkiolle. -myyjän palaute- Talokaupat sujuivat selkeästi ja varmalla asiantuntevalla otteella. -asiakaspalaute- Hommat toimi! Kaupat sujui kitkattomasti. -asiakaspalaute- Erittäin hienoa ja nopeaa palvelua. -asiakaspalaute- Sujuvaa, ystävällistä, ammattitaitoista ja ripeää palvelua. -asiakaspalaute-“"

Asiakaspalautteita

"Asuntokaupat tehtiin sujuvasti ja mutkattomasti sekä apua oli aina saatavilla, joten näin ensiasunnon ostajillekin oli stressitöntä ja helppoa. Suosittelemme ehdottomasti!"

Ensiasunnon ostaja

"Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Vaivattomuus ja välittömyys toteutuivat myös asiakaskokemuksessa."

asiakaspalaute

"Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä, kiitos !"

asiakaspalaute

"Kaikki meni erittäin hyvin."

asiakaspalaute

"Asunnonvälittäjä Anita Mannerin toiminta oli koko asunnon ostoprosessin ajan ammattitaitoista, aktiivista ja erittäin ystävällistä!nnHän piti meidät ajantasalla ensimmäisestä puhelusta lähtien (joka käytiin ennen asunnon näyttöä), aina viimeisimpiin asioihin kauppojen lopussa, eli avainten luovutukseen myyjien kanssa :)nnVastaukset kysymyksiin saatiin todella nopeasti ja ajasta riippumatta. Tämä teki koko prosessista myös meidän (ensiasunnon ostajien) näkökulmasta vähemmän stressaavaa, kun tiesimme mitä seuraavaksi tapahtuisi!nnKun joskus tulevaisuudessa syystä tai toisesta eteen tulisi tilanne jossa laittaisimme meidän asuntomme myyntiin, niin Anita olisi ehdottomasti ykkösenä kenet haluaisimme välittäjäksi. Iso kiitos meiltä! :)"

asunnon ostaja

"Anita Manner toimi välittäjänämme ja voin todellakin suositella häntä! Hän piti meidät hyvin ajantasalla ja oli erittäin avulias kaikissa mahdollisissa kysymyksissä mitä meillä tuli ikinä mieleen. Oli todella mukava ostaa ensimmäistä asuntoa hänen avullansa!"

Ensiasunnon ostaja

"Kaikki meni erinomaisesti arvioinnista alkaen. Olimme hyvin ajan tasalla asioiden etenemisestä."

asunnon myyjä

"Koko prosessi hoidettiin tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Anitalla on hyvä ihmisläheinen ote palvelutehtävään."

asiakaspalaute

"Asiointi sujuvaa ja asiallista."

asiakaspalaute

"Anita otti heti tilanteen haltuun: kävi huoneet läpi, perusteli ehdottamansa myyntihinnan ja myyntiilmoitusten nettiin viemistä vasta joulupyhien jälkeen. Mikään ei tuntunut ylhäältä sanellulta, vaan kaikki sovittiin viime kädessä yhdessä. Myynnin jatkuessa Anita toi asuntoon omat stailaushuonekalunsa, jotka varmaan tekivät tyhjästä asunnosta kodikkaamman. Ennen huonekalujen tuomista hän ehdotti hienovaraisesti, että makuuhuoneitten seinät voisi siistiä. Maalautin ko. huoneiden seinät ja katot vinkin saatuani. Maalaus valostutti huoneita ja varmaan auttoi myös saamaan asunnolle ostajan. Alkuvuosi oli asuntojen myynnin kannalta hankala levinneen koronaepidemian vuoksi ja sen jatkona alkoi Ukrainan sota. Anita sai näistäkin haasteista huolimatta asunnon myytyä kohtuullisessa ajassa. Välittäjä otti aina esittelyjen jälkeen puhelimitse yhteyttä. Se oli samalla mahdollisuus tuoda esille itseä askarruttavia asioita. Anita kertoi myös taustatietoja *** alueen asuntojen myyntitilanteesta yleisellä tasolla. Se auttoi ymmärtämään asunnon hinnanmuodostusta sekä myyntiajan pituutta. Voin suositella lämpimästi Anitaa minkä tahansa asunnon myyjäksi, hänellä riittää innostuneisuutta ja hyvää mieltä.""

myyjän palaute

Esittelyvideo