Vuokrailmoitus 0€ yksityisille. Voimassa kaksi kuukautta.

Vuokraa asuntosi Oikotiellä

Joka ikinen viikko yli 150 000 vuokra-asunnon etsijää vierailee Oikotiellä. Ilmoita asuntosi Oikotiellä, niin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Tarjoa vuokralle, ilmaiseksi!

Kun ilmoitat asunnostasi Oikotiellä, löydät nopeasti sopivan vuokralaisen. Ilmaiseen ilmoitukseen sisältyy kaikki tarpeellinen asuntosi vuokraamiseksi. Voit milloin tahansa muokata ilmoitustasi tai poistaa sen julkaisusta.

Vuokrailmoitukseen sisältyy:
  • Kohdeilmoitus. Ilmoituksesi näkyy Suomen suosituimmassa vuokra-asuntopalvelussa.
  • Vuokrasopimuspohja. Valmiin vuokrasopimuspohjan avulla varmistut siitä, että vuokraus hoituu lakien ja asetusten mukaisesti. Voit tehdä vuokrasopimuksen myös helposti ja täysin sähköisesti Sopimuskoneella.
  • Ilmoituksesi kävijätilastot. Kävijätilastoista näet, kuinka moni on katsonut kohdettasi. Voit hyödyntää tietoa esimerkiksi vetävän ilmoituksen laatimiseen.
  • Asiakaspalvelutuki. Mikäli sinulle herää kysyttävää ilmoituksen laatimisesta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Vuokrailmoitus on yksityishenkilöille ilmainen. Ilmoitus on voimassa 2 kuukautta jättöpäivästä, ja tarvittaessa voit jatkaa ilmoitusaikaa.

Etsitkö sopivaa vuokralaista?

Vertaile vuokralaiskandidaatteja

Vuokralaiset-osiossamme voit selata vuokra-asuntoa etsivien ihmisten tekemiä vuokralaisprofiileja ja ottaa sopivaan vuokralaiseen nopeasti yhteyttä.

Selaa profiileja
Vuokranantajan opas

Myynti vai vuokralle? Vuokranantajan näkökulmasta vuokrauksen pitää luonnollisestikin olla pitkällä aikavälillä kannattavaa.

Oikotien vuokranantajan opas auttaa arvioimaan vuokraamisen kannattavuutta. Se kertoo kaiken oleellisen vuokraamisesta ja antaa vinkkejä vuokraamisen alkaessa, sen aikana ja vuokrasuhteen päättyessä.

Tutustu vuokranantajan oppaaseen

Suomen Vuokranantajat ry

Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenet saavat laajan vuokrailmoituksen kaikkine etuineen 50 % alennuksella sekä lisäksi ilmoitukseensa Suomen Vuokranantajien logon. Voit liittyä Suomen Vuokranantajat ry:n jäseneksi tästä

Maksullisella ilmoituksella lisäetuja

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorotus nostaa ilmoituksesi esiin hakutulossivulla ja hakuvahdeissa. Niinpä tavoitat kohdistetusti juuri sinun ilmoituksestasi kiinnostuneet asunnonetsijät ja herätät heidän mielenkiintonsa.

39 €

3 päivää

Ammattilaisen ottamat valokuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Lisää mainioita syitä ilmoittaa Oikotiellä

Jos vuokraat kohdetta myöhemmin uudestaan, saat vanhan ilmoituksesi helposti uudelleen julkaisuun. Niinpä sinun ei tarvitse naputella samoja tietoja toiste, vaikka vuokralainen vaihtuisikin.
Oikotien ilmoitusmaksu on vuokranantajalle vähennyskelpoinen verotuksessa. Voit tulostaa kuitin verotukseen ilmoitusmaksusta ilmoituksen hallintasivulta.
Oletko Suomen Vuokranantajat ry:n jäsen? Jäsenet saavat ilmoituksen puoleen hintaan (35 € sis. ALV) ja ilmoitukseensa yhdistyksen logon. Voit liittyä jäseneksi tästä.
Löydä inspiraatiota asumiseen