Myynti-ilmoitus 149€. Voimassa niin kauan kuin tarvitset.

Myy asuntosi Oikotiellä

Se on nimittäin helppoa ja nopeaa – oli kyseessä sitten asunto tai autotalli. Ilmoituksen laadit käden käänteessä ja kiinnostuneita ostajia Oikotiellä on viikoittain satojatuhansia.

Myy asuntosi itse

Oikotien myynti-ilmoituksen laatiminen on helppoa ja onnistuu keneltä tahansa. Ilmoitus on voimassa niin kauan kuin haluat – eli kunnes ostaja löytyy.

Myynti-ilmoitus sisältää:
  • Tarjous- ja kauppakirjat. Saat valmiit asiakirjapohjat, jotka helpottavat onnistuneiden kauppojen tekemistä. Vois myös tehdä laadukkaat kauppakirjat helposti ja täysin sähköisesti Sopimuskoneella.
  • Näyttöesitteet. Saat näyttävät esitteet, jotka voit tulostaa näytössä vieraileville ostajille.
  • Ilmoitustakuun. Jos päätät sittenkin antaa asuntosi ilmoitustakuuvälittäjän myytäväksi, palautamme ilmoituspalkkion tilillesi.
  • Asiakaspalvelutuen. Ilmoituksen luominen on helppoa, mutta mikäli sinulle herää kysymyksiä, asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan.
  • Ilmoituksesi kävijätilastot. Kävijätilastot kertovat, kuinka moni on katsellut kohdettasi. Tilastojen perusteella voit tehdä esimerkiksi myyntiäedistäviä muutoksia ilmoitukseen.

Hinta vain 149 €! Voimassa niin kauan kuin haluat!
Kampanjaedut yksityisilmoittajille

  • Myytävän asunnon pieni kuvailmoitus veloituksetta myös Helsingin Sanomiin.
  • Glorian Kodin näytenumeron tilaus kotiisi veloituksetta.

Löydät tarjoukset ilmoitusten hallintasivulta

Käytä välittäjää

Jopa 90 % asunto-osakkeiden myyjistä jättää asuntonsa ammattilaisen myytäväksi. Oikotieltä löydät oman naapurustosi hintatason ja ostajat tuntevan kiinteistönvälittäjän.

Löydä sopiva välittäjä

Kilpailuttaminen on helppoa ja nopeaa: listaa myytävän asunnon perustiedot ja lähetämme ne suoraan asuinalueen ykkösvälittäjille. Niinpä sinun ei tarvitse ottaa yksitellen yhteyttä eri välittäjiin, vaan välittäjät lähettävät sinulle tarjouksensa.

Kilpailuta välittäjät
Opas asunnon omatoimiseen myyntiin

Kun myyt asuntosi, voit tehdä sen itse tai käyttää kiinteistönvälittäjää. Molemmissa tapauksissa olet asunnon omistajana aina itse vastuussa kaupasta. Tämä opas näyttää A:sta C:hen, miten myyt itse.

Avaa Asunnonmyynnin ABC

Testaa asuntosi kysyntä

Kuinka moni etsii asuntoasi? Pikatestimme kertoo, kuinka kiinnostava asuntosi on.

m2

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorotus nostaa ilmoituksesi esiin hakutulossivulla ja hakuvahdeissa. Niinpä tavoitat kohdistetusti juuri sinun ilmoituksestasi kiinnostuneet asunnonetsijät ja herätät heidän mielenkiintonsa.

39 €

3 päivää

Ammattilaisen ottamat valokuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Näin muut ovat myyneet asuntonsa

Kaipaatko lisää hyviä syitä ilmoittaa Oikotiellä?

Oikotie on Suomen suurimpia asumisen verkkopalveluita. Meillä käy viikoittain yli 700 000 asumisesta kiinnostunutta.
Oikotiellä ilmoittaminen on helppoa. Myös parhaan välittäjän löytäminen sujuu käden käänteessä.
Olipa kohteesi kesämökki, tontti tai vaikkapa metsäpalsta, oikean ostajan ja vuokralaisen löydät todennäköisimmin Oikotieltä.
Löydä inspiraatiota asumiseen