Myy asuntosi itse, älä yksin. Oikotie auttaa.

  • Tulossa myyntiin -ilmoitus auttaa heti alkuun asunnon myymisessä itse.
  • UUTTA! Myynti-ilmoituspakettiin kuuluu nyt myös pohjapiirustus!
  • Tavoitat eniten potentiaalisia ostajia Suomen suosituimmassa asuntopalvelussa.

Lisäpalvelut

Hakutuloskorostus

Kun haluat todella erottua muiden asuntoilmoitusten joukosta, voit ostaa lisää näkyvyyttä ilmoituksellesi. Hakutuloskorostus nostaa kohdeilmoituksesi korostetulla näkyvyydellä takaisin jonon kärkeen Oikotien hakutuloksissa ja lähettää hakuvahtiviestin asunnonetsijöille, jotka etsivät kohdettasi vastaavaa kotia. Korosteväri säilyy kohdeilmoituksella kolme päivää. Tutkimustemme mukaan Hakutuloskorostus nostaa kohteen kävijämäärän jopa alkuperäistä julkaisuhetkeä korkeammalle tasolle!

Hinta 41,5 €

Ammattilaisen kuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Lue lisää

Ostaja ehkä valmiina!

Kotiasi vastaavia kohteita saatetaan etsiä parhaillaan ja ostaja olla jo Oikotiellä valmiina. Katso Oikotien Ostetaan-ilmoitukset ja selvitä olisiko juuri sinun kotisi myös jonkun toisen unelma!

Katso kysyntä

Opas asunnon omatoimiseen myyntiin

Oikotien asunnon myyntioppaasta saat hyödyllisiä vinkkejä asunnon myymiseen itse. Pienellä vaivannäöllä asunto-osakkeen myynti on suhteellisen yksinkertaista, mutta kiinteistön, kuten omakotitalon myynnissä tarvitaan enemmän asiakirjoja ja osaamista.

Oppaan avulla saat kattavat ohjeet ja muistilistat käyttöösi helpottamaan myyntiprosessia. Oppaan voit joko tallentaa haluamallesi laitteelle tai printata. Näin ollen se pysyy aina mukanasi ja yksityiskohtiin sekä muistilistoihin on helppo palata.

Lataa opas

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää