Valitse sopivin paketti ja myyt tehokkaammin

Oikotien yritysasiakkaana voit valita juuri oman yrityksesi tarpeisiin sopivan tuotepaketin. Kattavat kohdetiedot ja -kuvat kuuluvat kaikkiin kolmeen pakettiin, joten sinun tulee vain valita, kuinka laajan näkyvyyden yrityksellesi ja ilmoituksillesi haluat.

Valitse tuotepaketti
Mini
Minipaketti sopii aloitteleville välittäjätoimistoille, joiden ilmoittelu on satunnaista. Kevyen Minipaketin avulla saat kohteesi edullisesti esiin.
Vertaa
35 € / kk
+10 € / kohde
Tilaa
Suosituin!
Teho
Tehopaketti vastaa välittäjätoimistojen yleisimpiin tarpeisiin, joten se on varmin valinta useimmille. Pakettia voit tehostaa entisestään brändinäkyvyyttä kasvattavilla lisätuotteilla.
Vertaa
85 € / kk
+20 € / kohde *
Tilaa
Super
Kun tavoitteesi on tukea ja rakentaa yrityksesi brändiä, valitse kattavimman ja monipuolisimman näkyvyyden tarjoava Superpaketti.
Vertaa
150 € / kk
+30 € / kohde *
Tilaa
Yritys voi ilmoittaa myös yksittäisiä kohteita ilman pakettia. Yksittäisen kohteen ilmoittamisen hinta on 149€/kohde Lue lisää

Mikä tuotepaketti sopii sinulle parhaiten?

Helpota asiakkuuksien hallintaa, automatisoi päivittäiset rutiinit ja kasvata liiketoimintaasi hyödyntämällä uusimpia alan teknologioita sekä markkinointikanavia. Lue lisää PDX-ratkaisuista.

Lue lisää PDX-ratkaisuista

Hyvä tietää uudistuneista tuotepaketeista

Uudistimme Oikotien yritysasiakkaille tarkoitetut tuotepaketit, jotta sopivan paketin valitseminen olisi entistäkin helpompaa.

Varmin valinta suurimmalle osalle yrityksistä on kattava Tehopaketti, jota voi tarpeen mukaan tukea lisäpalveluilla. Mikäli tarvitset useamman kuin yhden lisäpalvelun, kannattaa jo harkita Superpakettia, joka tuo yrityksesi brändin monipuolisesti ja kattavasti esiin. Mikäli ilmoittelusi on lähinnä satunnaista, sopivin valinta on kustannustehokas Minipaketti.

Valitsitpa minkä paketin hyvänsä, kohteet näkyvät automaattisesti Oikotien verkkopalvelussa, myös mobiililaitteilla. Myytävät asunnot ja uudiskohteet näkyvät myös Oikotie Myytävät Asunnot -sovelluksessa Apple iOS-laitteille sekä Android-laitteille, vuokra-asunnot puolestaan Oikotie Vuokrattavat Asunnot -sovelluksessa Apple iOS-laitteille ja Android-laitteille.

Kaikki paketit koostuvat kuukausimaksusta ja kohdekohtaisesta maksusta. Ilmoituskohtainen maksu laskee ilmoitusmäärän mukaan ja se veloitetaan vain kerran, kun kohde listataan Oikotielle.

Mikäli sinulle herää kysyttävää yksityiskohdista, ota yhteyttä.

Mitä enemmän ilmoituksia, sitä edullisempi hinta

Palkitsemme Tehopaketin ja Superpaketin ostajia aktiivisesta ilmoittelusta. Kohdehinta vaihtelee volyymiportaan mukaan. Kohdehinta on sitä matalampi, mitä enemmän sinulla on aktiivisia kohteita Oikotien palvelussa. Kohdekohtainen veloitus tehdään vain kerran, kun lisäät kohteesi Oikotielle. Vaikka kohteesi olisi pidempään myynnissä, et joudu maksamaan siitä useampaan kertaan.

Kokonaismäärä*/kk Mini/ilmoitus Teho/ilmoitus Super/ilmoitus
0-20 10 € 20 € 30 €
21-50 10 € 18 € 27 €
51-100 10 € 16 € 24 €
101-200 10 € 14 € 21 €
201-300 10 € 11 € 16,50 €
301-400 10 € 8 € 12 €
Yli 400 10 € 5 € 7,50 €

*Kokonaiskohdemäärä tarkoittaa toimipisteen aktiivisten kohteiden määrää palvelussa laskutuskauden aikana. Kokonaiskohdemäärä määrittelee volyymiportaan. Asiakkaamme maksavat vain laskutuskauden aikana lisätyistä uusista kohteista. Kohdehinta uusille kohteille määräytyy volyymitaulukon mukaan. Kohteet laskutetaan vain kerran, kun ne lisätään palveluun. SKVL:n jäsenetuna saat myös SKVL-laatubannerit näkyviin Teho- ja Superpaketin kohdesivulla.

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.

Löydä inspiraatiota asumiseen