Mikä on PDX Construction ja miten se toimii?

PDX Construction on uudiskohteiden asuntomyynnin ja -markkinoinnin työkalu. Se tukee asuntomyynnin prosesseja koko asiakassuhteen elinkaaren ajan ja huolehtii kohteen markkinoinnista monikanavaympäristössä.

Asiakasyrityksiimme kuuluu isoja kansainvälisiä toimijoita ja pieniä paikallisia rakennusliikkeitä. Järjestelmä on suunniteltu lähtökohtaisesti palvelemaan usean toimipisteen ja kustannuspaikan liiketoimintaympäristöä. PDX soveltuu erilaisiin yrityksiin hyvin, koska se on skaalattavissa jokaisen yrityksen tarpeisiin.

Selainpohjainen PDX Construction automatisoi rutiinit ja auttaa kasvattamaan liiketoimintaa. Se huolehtii kohteiden näkymisestä markkinointikanavissa, luo automaattisesti tarvittavat dokumentit ja auttaa myyntityötä. Ennen kaikkea, PDX tekee työnteosta helppoa ja nopeaa!

Miten PDX Construction auttaa liiketoiminta tavoitteita?

  • Tukee yrityksen johdon päämääriä ja myynnin johtamista.

  • Visuaalisen budjetointityökalun, maksueräpohjien hyödyntämisen ja reaaliaikaisten raportit.

  • Kustannustehokas ja toimii saumattomasti yhteen sekä markkinointikanavien, että yrityksen taustajärjestelmien kanssa.

  • Luotettava ja turvallinen valinta.

PDX Construction tekee rakennusliikkeestä edelläkävijän

PDX Constructionin avulla hallitaan kohteiden markkinoinnillista näkyvyyttä portaaleissa ja kotisivuilla, mobiililaitteissa, ikkunanäytöissä, lehdissä ja muissa nykyaikaisissa kanavissa ilman lisätyötä. Sovellusta voidaan käyttää toimiston lisäksi etänä selaimella, esimerkiksi tabletilla asuntoesittelyssä.

PDX Construction ohjelmasta voidaan tulostaa valmiit RS-kauppakirjat, varainsiirtoverot, maksuerien pankkisiirrot, hinnastot, varaustilanteet ja muita tarvittavia dokumentteja. Järjestelmä sisältää kattavan raportoinnin, ja uusia raportteja toteutetaan tarpeidesi mukaan.

PDX Construction ohjelmaa kehitetään aktiivisesti ja voimme siksi tarjota jatkuvasti uusia liiketoiminnallisia hyötyjä ja säästöjä tuottavia toimintoja. Esimerkkeinä integraatio monitoimilaitteisiin, sähköinen allekirjoitus sekä automaattiset asiakasliidit portaaleista ja kotisivuilta. PDX Constructionin avulla asiakkaamme voivat hyödyntää aina uusinta ja tehokkainta teknologiaa.

Kerromme mielellämme lisää tarjoamistamme lisäpalveluista ja tuotteista.

PDX on luotettava ja turvallinen valinta

PDX -ohjelmistot ovat olleet käytössä jo yli 30 vuotta. Asiakkaamme lähettävät kuukausittain järjestelmiemme kautta markkinoitavaksi noin 2 miljardin euron arvosta kohteita, tuottaen kuukausitasolla yhteensä noin 200 miljoonan euron kauppahinnan.

Tiivis yhteistyö viranomaisten, markkinapaikkojen ja muiden yhteistyötahojen kuten teknologiatoimittajien kanssa takaa, että PDX Construction palvelukokonaisuus on nyt ja jatkossakin alan kehittynein.

PDX käyttöönotto on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi. Ohjelmiston käyttöönotto onnistuu jopa muutamassa päivässä. Lisäksi suunnittelemme asiakkaan kanssa noin 1-3 kk käyttöönottoprojektin, jolloin huomioimme mm. taustajärjestelmien integraatiot ja tuomme asiakastiedot sekä mahdolliset kohdetiedot vanhasta järjestelmästä. Tarjoamme myös erikseen sovittavaa koulutusta ja hyvät tukipalvelut.

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää