Myynti-ilmoitus 149€. Voimassa niin kauan kuin tarvitset.

Ilmoita Oikotiellä

Suosittu kauppapaikka auttaa sinua onnistumaan myynnissä ja vuokraamisessa, oli kyseessä sitten asunto, mökki tai vaikka autotalli.

Myyminen

Oletko myymässä itse?

Autamme sinua onnistumaan myynnissä, oli kyseessä sitten asunto tai vaikka autotalli.

Ilmoituksesi on voimassa niin kauan kuin tarvitset! Ilmoituksen hinta 149 €

Asunnonmyynnin opas auttaa alkuun ja opastaa asuntokaupassa. Katso myös pikatestillä moniko etsii sinun asuntoasi.

Sopimuskoneen avulla laadit kauppakirjan nopeasti ja helposti. Juristien tarkastamalla ilmaisella älykauppakirjalla varmistat sopimuksen täyttävän kaikki juridiset vaatimukset ennaltaehkäisten mahdollisia ongelmia.

Tee myynti-ilmoitus Lue lisää

Rahat takaisin, mikäli muutat mielesi

Jos olet tehnyt Oikotiellä myynti-ilmoituksen asunnosta, loma-asunnosta tai tontista, mutta päätät myöhemmin antaa kohteesi Ilmoitustakuuvälittäjälle, palautamme maksamasi summan tilillesi.

Lue lisää ilmoitustakuusta

Vuokraaminen

Löydä vuokralainen – ilmaiseksi

Ilmoita vuokrakohteesi Oikotielle, niin säästät aikaa ja vaivaa. Palvelussamme käy viikoittain noin 200 000 vuokra-asunnon etsijää. Ennen ilmoituksenjättöä kannattaa myös katsoa kallisarvoiset vinkit vuokranantajan oppaasta.

Yksityishenkilönä voit ilmoittaa vuokrakohteesi vaikka ilmaiseksi. Jos haluat ilmoituksellesi lisää näkyvyyttä ja tarkistaa vuokrakandidaatin luottotiedot, voit hankkia 70 €:n premium-ilmoituksen.

Sopimuskoneella laadit ja allekirjoitat vuokrasopimuksen minuuteissa. Juridisesti pätevä vuokrasopimus suojaa niin vuokranantajan kuin vuokralaisenkin oikeuksia.

Tee ilmainen vuokrailmoitus Tee premium vuokrailmoitus Lue lisää vuokraamisesta

Kilpailuta välittäjät

Oikotie auttaa sinua löytämään passelin kiinteistövälittäjän. Täytä muutamat perustiedot asunnostasi, niin me toimitamme tiedot naapurustosi pätevimmille välittäjille. Saat automaattisesti välitystarjouksia, joista voit valita parhaimman päältä.

Kilpailuta välittäjät Selaa alueesi välittäjiä
Erotu joukosta korostetulla hakutuloksella

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorotus nostaa kohteesi kiinnostavuuden uudelle tasolle tuomalla ilmoituksesi esiin hakutulossivulla ja hakuvahdeissa. Niinpä tavoitat kohdistetusti juuri sinun ilmoituksestasi kiinnostuneet asunnonetsijät ja herätät heidän mielenkiintonsa.

39 €

3 päivää

Ammattilaisen ottamat valokuvat

Laadukkaat kuvat herättävät tutkitusti asunnonetsijöiden mielenkiinnon ja nopeuttavat kaupantekoa. Oikotien kautta voit tilata kokeneen, asuntokuvaukseen erikoistuneen valokuvaajan ikuistamaan myytävän kodin parhaat puolet.

Kaipaatko lisää hyviä syitä ilmoittaa Oikotiellä?

Oikotie on Suomen suurimpia asumisen verkkopalveluita. Meillä käy viikoittain yli 700 000 asumisesta kiinnostunutta.
Oikotiellä ilmoittaminen on helppoa. Myös parhaan välittäjän löytäminen sujuu käden käänteessä.
Olipa kohteesi kesämökki, tontti tai vaikkapa metsäpalsta, oikean ostajan ja vuokralaisen löydät todennäköisimmin Oikotieltä.

Yrityksille

Valitse sopivin paketti ja myyt tehokkaammin. Oikotien yritysasiakkaana voit valita juuri oman yrityksesi tarpeisiin sopivan tuotepaketin. Kattavat kohdetiedot ja -kuvat kuuluvat kaikkiin kolmeen pakettiin, joten sinun tulee vain valita, kuinka laajan näkyvyyden yrityksellesi ja ilmoituksillesi haluat.

Tutustu tuotepaketteihin
Löydä inspiraatiota asumiseen