Seuraa

Minna Mäenpää

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, YKV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0405060263

Olen vuonna 2009 urani aloittanut kokenut ja energinen välittäjä. OP Koti Turussa olen toiminut vuodesta 2011 lähtien. Pitkän ja monipuolisen kokemukseni ansiosta osaan tarttua asioihin viipymättä ja hoidan ne luvatusti, aina empaattisella ja ammattitaitoisella otteella. Haluan luoda kohtaamisiin kiireettömän ilmapiirin ja perehtyä kohteisiin läpikotaisin. Saankin asiakkailta kiitosta asioiden perusteellisesta ja kansankielisestä läpikäymisestä. Olen aidosti kiinnostunut ja innostunut kohteistani ja se helpottaa toimeksiannon onnistunutta läpivientiä. Työkaverini kuvaavat minua kokeneeksi, ammattitaitoiseksi, sitoutuneeksi ja iloiseksi tiimipelaajaksi.

Asuntokaupoissa on kyse yhteispelistä. Pidän huolta kaupan kaikista osapuolista ja pyrkimykseni on olla tasapuolinen sekä myyjälle että ostajalle. Tärkeintä minulle on taata sujuva ja vaivaton kokonaisuus, jossa asiakkaan toiveet ovat keskiössä. Haluan, että asiakkaani ei tarvitse murehtia mistään kauppaan liittyvästä seikasta. Jos jokin asia jäisikin mietityttämään, voi minuun olla yhteydessä matalalla kynnyksellä ja apu on aina lähellä. Kauttani asiakkaillani on käytettävissään myös upeiden kollegoideni osaaminen, OP Koti Turun vahva brändi sekä pankin ja vakuutusyhtiön palvelut.

Vapaa-ajallani minulle on tärkeää liikkuminen sen monissa eri muodoissa. Tällä hetkellä ykköslajini ovat salibandy ja yin-jooga, joka auttaa minua löytämään tasapainoa hektisen arjen keskellä. Olen toiminut pitkään jalkapalloerotuomarina myös kansainvälisellä tasolla ja se on antanut minulle varmuutta päätöksentekoon sekä auttanut itseni kehittämisessä, mistä on ollut suuri etu myös kiinteistövälittäjänä toimiessani.

Olethan yhteydessä, kun tarvitset monipuolisen, luotettavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka tukee sinua kaikissa asuntokaupan käänteissä alusta loppuun.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Englanti

Erityisosaaminen

Rakentaminen ja remontointi. Lakiosaaminen. Vero-osaaminen.
Alueet, joilla eniten kokemusta: Turku, Kaarina, Raisio, Lieto, Rusko, Yli-Maaria.
Erityisosaamis alueena Hirvensalo, Satava ja Kakskerta sekä Keskusta, Kupittaa, Itäinen keskusta, Vasaramäki ja Martti.