OP Koti Turun Seutu Oy LKV | Turku

OP Koti Turun Seutu Oy LKV

Harkitsetko kodin vaihtoa Turussa? OP Koti Turun Seutu Oy LKV palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kuuntelemme kodinvaihtoon liittyvät toiveesi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Harjaantuneet ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme Turussa auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat avuksesi kiinteistönvälitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntojen välityksestä. Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet lukuisia onnistuneita asuntokauppoja Turussa. Lokaalina kiinteistönvälittäjänä tunnemme kaupunginosasi kuin omat taskumme. Tämä on ehdotonta, sillä Turussa asuntokaupat edellyttävät vahvaa ammattitaitoa. OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan OP Koti Turun Seudussa! Kattaviin kiinteistönvälityspalveluihimme kuuluu kaikenlaisten kotien myynti, vuokraus ja arviointi. Osaamisemme kattaa mm. asunto-osakkeet (kerros- ja rivitalokodit), omakotitalot, puutalokodit, tontit, vapaa-ajan asunnot ja myös toimitilat ja maa- ja metsätilat. Saat meiltä samasta paikasta helposti myös Osuuspankin rahoitus- ja vakuutuspalvelut sekä asuntojen stailaukset, siivoukset, remontit ja muutot. Olit sitten myymässä tai ostamassa uutta, anna meidän huolehtia kiinteistönvälityksestä puolestasi! Kiinteistönvälitys Turussa on taitolajimme ja yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla. Omistaja-asiakkaana voit käyttää OP-bonuksiasi OP Koti Turun Seudun palkkioiden maksamiseen. Lisätietoa tästä löydät palveluhinnastostamme.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Brahenkatu 11 G, 20100 Turku

Puh: 010 256 9118

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Turun Seutu Oy LKV