OP Koti Itä-Suomi Oy LKV

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV:n toimialue kattaa kuudesosan kauniista maastamme: Kuopion ja Joensuun järvimaisemat. Päämajakaupunki Mikkeli. Savonlinnan oopperajuhlat. Siilinjärven uimarannat. Varkauden vanhimmat korttelit. Iisalmen herkullisimmat ravintolat. Pieksämäen laadukkaat palvelut. Tahko, Koli, Kallavesi, Pielinen ja Syväri. Valtakunnan laajin vapaa-ajankohdetarjonta. Laajat metsäalueet. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Itä-Suomen.

Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot, metsät ja laajat vapaa-ajan vieton mahdollisuudet. Meille on tärkeintä, että sinä voit jättää huoletta asuntosi, mökkisi ja metsäsi meidän myytäväksemme. Me OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa.

Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut. AKA-tasoiset arvioitsijamme tekevät satoja arvioita vuosittain. Myyntiä varten voimme stailata ja ammattivalokuvata kotisi sekä vapaa-ajankohteesi, jotta saamme niiden parhaat puolet esiin. Käytössämme on myös 3D-huoneistoskannaus ja tarvittaessa virtuaalistailaus. Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet tuhansia onnistuneita asunto- ja mökkikauppoja Itä-Suomessa. Metsätilojen välitykseen meillä on rautaisia alan ammattilaisia.

Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on tärkeää, sillä Itä-Suomessa asuntokaupat edellyttävät vankkaa paikallistuntemusta. Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja pidämme ammattitaitoamme yllä. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme auttavat sinua omaisuutesi laadukkaassa myynnissä. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa, sekä teemme kattavaa markkinointia myös sähköisissä kanavissa.

OP Koti on Taloustutkimuksen tutkimuksissa valittu luotettavimmaksi, ammattitaitoisimmaksi ja parhaan paikallistuntemuksen omaavaksi kiinteistönvälittäjäksi useana vuonna peräkkäin. Olemme osa vakaata OP Ryhmää. OP Kodissa kotisi, vapaa-ajankohteesi ja metsäsi ovat taitavissa käsissä.

Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Yhteystiedot

Maljalahdenkatu 29-31, 70110 Kuopio

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Oy LKV