OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Kuopio

Mitä kaikkea on OP Koti?

Kuopion Puijon ulkoilumaastot. Saaristokaupungin rantatontit. Rönön idyllinen asuinalue. Nämä ja kaikki muut – OP Koti tuntee Kuopion.

Me tunnemme kaupungit, asuinalueet ja asunnot sekä asumisen. Meille on ykkösasia se, että sinä voit jättää huoletta asuntosi meidän myytäväksemme. OP Kodissa palvelemme sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Tarjoamme kattavat kiinteistönvälityspalvelut, joihin kuuluvat asuntojen myynti- ja ostopalveluiden lisäksi vuokra-asuntoihin, loma-asuntoihin, metsätiloihin ja toimitiloihin liittyvät palvelut, sekä auktorisoidut arviointipalvelut.

Kiinteistönvälittäjämme ovat tehneet tuhansia onnistuneita asuntokauppoja Kuopiossa. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme lähiseutusi kuin omat taskumme. Tämä on hyödyllistä, sillä Kuopiossa asuntokaupat edellyttävät vankkaa asuinalueen tuntemusta.

Me OP Kodissa kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme saavat ajantasaista koulutusta. Hyödynnämme markkinoinnissa uusimpia työvälineitä ja palvelutarjontaa.

OP Kodin toimiston löydät aivan Kuopion torin laidalta. Ja kiinteistönvälittäjät tavoitat koska vain.

OP Kodissa kotisi on taitavissa käsissä ja räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin etsitään yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu.

Yhteystiedot

Maljalahdenkatu 29-31, 70110 Kuopio

Puh: 010 258 8505

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Suurin osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva kiinteistönvälitysketju. Meidät tavoittaa yli 100 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asunto- ja kiinteistökauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme palvelut tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

Olemme osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt, sillä OP-bonuksia käytetään OP Kodin palkkioihin.

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV