OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Mikkeli

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV | Mikkeli

Palvelemme Sinua mitä parhaimmalla paikalla torin laidalla OP Suur-Savon tiloissa.

Samalla ovenavauksella on saatavillasi myös pankin tarjoamat rahoitus-, sijoitus- ja vakuutuspalvelut.

Toimialueemme on Mikkelin lisäksi Mäntyharju, Pertunmaa, Hirvensalmi, Puumala ja Kangasniemi. Ota yhteyttä sähköpostitse, soita tai tule käymään!

Yhteystiedot

Porrassalmenkatu 19, 50100 Mikkeli

Puh: 010 258 8545

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV