Maalaisromanttinen sisustus helposti ja edullisesti

Maalaisromanttinen sisustus keittiössä

Maalaisromanttinen sisustus syntyy helposti uutta ja vanhaa yhdistellen. Aina sisustamiseen ei tarvitse käyttää paljon rahaa, sillä myös kierrätystavaroilla saa kotiin aivan uudenlaisen maalaisromanttisen ilmeen.

Kukkakuoseja ja pehmeitä sävyjä

Maalaisromanttisen sisustustyylin kulmakiviä ovat kukkakuosit, erilaiset pitsit, puuterisen pehmeän sävyiset kalkkimaalit, vanhat huonekalut ja valaisimet, kuten kristallikruunut.

Voit täydentää sisustusta herkkäsävyisillä kukilla; ruusuilla ja pelargoneilla sekä torkkupeitoilla, tyynyillä ja koriste-esineillä.

Tehosteseinä tapetilla

Kukkatapetti esimerkiksi tehoste-elementtinä yhdellä seinällä, tuo maalaisromanttiseen sisustustyyliin kokonaisvaltaista tunnelmaa.

Uutta ja vanhaa yhdistellen

Yhdistele estoitta uutta ja vanhaa. Pehmeät tekstiilit ja muhkean kutsuvat huonekalut voi ostaa myös käytettynä. Hyödynnä kirpputorien ja kierrätyskeskusten valikoima, seuraa Tori.fi:n myynti-ilmoituksia ja luo kotiisi upea sisustuskokonaisuus, jossa viihdyt.

Sisustusesineiden ja asetelmien runsautta

Maalaisromanttinen sisustus saa olla tyyliltään runsasta. Sisustuksessa suositaan valkoista ja pehmeän vaaleita värisävyjä. Useat, kauniit yksityiskohdat punoutuvat sujuvasti sisustukseen. Sisustusesineitä, astioita, maljakoita, kynttiläasetelmia ja tekstiilejä käytetään runsaasti – eikä niitä ole koskaan liikaa. Maalaisromanttisessa sisustustyylissä korostuu eräänlainen nostalgisuus; rustiikkiset yksityiskohdat ja talonpoikaishuonekalut henkivät mennyttä aikaa.

Innostuitko maalaisromanttisesta sisustuksesta? Lue lisää sisustustyyleistä ja olohuoneen sisustamisesta täältä.