Kaunis koti: Herraskartano maalaismaisemassa

Kulosaaren herraskartano

Miltä kuulostaisi oma herraskartano maalaismaisemassa, ainoastaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä?

Lopella Launosten kylässä, vain 12 kilometrin päässä Riihimäeltä, sijaitsee upea herraskartano, joka henkii historiallista tunnelmaa. Suomalaisissa kartanoissa yhdistyvät menneen ajan tarinat ja nykypäivä. Tämä kansallisromanttinen unelmakoti kutsuu ihastumaan ensisilmäyksellä.

Herraskartanon ikkunat

Hulppean kartanon juuret ulottuvat 1800-luvulle. Kartanossa on roimasti historiaa ja hyvin säilyneitä, alkuperäisiä yksityiskohtia, jotka tuovat asumiseen arjen ylellisyyttä. Kodissa ihastuttavat muun muassa  hirsiseinät, puulattiat, kauniit kakluunit, korkeat huonekorkeudet sekä modernisoidut tilat, jotka tekevät kokonaisuudesta harmonisen. Tässä kodissa voi asua ja edustaa.

Herraskartanon ruokailutila

Idyllisistä ikkunoista avautuu silmiä hivelevä maalaismiljöö, kauniine omenapuutarhoineen sekä peltoineen. Päärakennuksen lisäksi kiinteistöllä on kaksi lisärakennusta, joita voi käyttää erilaisiin tarkoituksiin, kuten juhliin ja yritystapahtumiin. Myös apurakennukset on rakennettu pieteetillä.

Kartanon pihapiiri

Kulttuurihistoriallisesti arvokas ja kyläkuvan kannalta merkittävä pihapiiri rakennuksineen antaa alueelle ainutlaatuisen leiman. Idyllisen rauhallinen kartanomiljöö ihastuttaa kaikenikäisiä.

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut alueella myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme myynnissä olevia asuntoja.

Kuvat: Remax