Kaunis koti: Loimaan helmi huokuu lämpöä

Hurmaava ja lämminhenkinen omakotitalo Loimaalla tarjoaa kodikasta tunnelmaa. 

Kaunis Koti - Loimaan puutalo ulkoa

Rakkaudella pidetty ja huolella hoidettu – näin kuvataan Loimaan sydämessä sijaitsevaa, tunnelmallista omakotitaloa. Persoonallinen sisustus soljuu mukavasti ja yhteensopivasti läpi asunnon. Tunnelmaa voisi kuvailla jopa satumaiseksi.

Kaunis Koti - Loimaan puutalon eteinen

Ikkunoista tulvii valoa ja huoneet ovat kooltaan juuri sellaisia kuin vanhoissa taloissa kuuluukin olla. Keittiössä on tilaa – ja siellä mahtuu mukavasti ruokailemaan. Sähkölieden rinnalla on idyllinen puuliesi, jonka lämmössä valmistaa helposti ruoan ja säästää samalla lämmityskustannuksissa.

Kaunis Koti - Loimaan puutalo keittiö

Olohuone on valoisa ja sohvaryhmä löytää sieltä helposti paikkansa. Varaava takka tuo ihanaa tunnelmaa ja lämpöä. Makuuhuoneeseen mahtuu loistavasti parivuode, yöpöydät – eikä huone tunnu siltikään täyteen ahdetulta.

Kaunis Koti - Loimaan puutalo olohuone

Sauna- ja kylpyhuonetilat on äskettäin remontoitu. Valkoiset portaat johtavat yläkertaan, jossa on kaksi huonetta sekä lisäksi kaksi pientä viistokattoista huonetta. Yläkerrasta löytyy myös säilytystilaa. Rakennus on saneerattu v. 95-97, lukuun ottamatta ulkoseiniä ja lattiarakenteita.

Kaunis Koti - Loimaan puutalo rappukäytävä

Pihalta löytyy todella iso talousrakennus, jossa on runsain mitoin korkeaa varastotilaa ja autokatos. Tänne saa halutessaan myös työtilan.

Vehreällä ja valtavan kokoisella, 4300 m²:n tontilla voi elellä hyvin suojassa ja istutusten ympäröimänä. Iki-ihanassa huvimajassa voi viettää kesän lepohetkiä ja nauttia vaikkapa erilaisia kesäherkkuja. Potentiaalia siis löytyy monimuotoiseen arkeen ja elämään.

Oletpa sitten nautiskelija tai viherpeukalo, leikkisää lapsiperhettä unohtamatta – tässä talossa pihapiireineen ja rakennuksineen on todellista elämisen makua.

Kaunis Koti - Loimaan puutalo puutarha

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä:

Katso muut alueella myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi, unelmiesi asunto tai hae ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus 

Kuvat: Solid House