Kaunis koti: Muuntamo taipui kodiksi

Upea täystiilitalo on jylhä näky Verkatehtaan maisemissa. Verkaranta 10 onkin osoite, joka jää mieleen.

Historiallisen Littoisten Verkatehtaan suojeltu sähkömuuntamo on muutettu asuinkäyttöön 2000-luvun vaihteessa. Verkarannassa laineet liplattavat ja 262 m2:n tiilitalo sopii maisemaan täydellisesti. Sykähdyttävään pihapiiriin kuljetaan jykevän rautaportin läpi. Graniittimuuri, rauta-aita ja vehreät tuijat kehystävät arvokkaasti ylellistä kiinteistöä. Uskomattoman kaunis järvimaisema on kuin vaihtuva maalaus, joka tulvii ikkunoista sisälle taloon.

Asuintilat jakautuvat kolmeen kerrokseen. Kellarikerroksessa vietetään vapaa-aikaa biljardipöydän ääressä. Sisääntulokerroksessa on suuri keittiö- ja ruokailutila sekä oleskelutilat, josta on käynti lasitetulle puolilämpimälle terassialueelle.

Toisen kerroksen keskiössä on ihastuttava arkiolohuone, josta on esteetön näkymä järvelle. Kolmen makuuhuoneen lisäksi kerroksessa on avarat ja valoisat kodinhoito- ja kylpytilat. Viehättävässä ullakkokerroksessa on päämakuuhuoneen lisäksi kylpyhuone, sauna sekä ruhtinaallisesti säilytystilaa vaatehuoneissa.

Ainutlaatuinen muuntamo on rakennus, joka sopii edustavaksi kodiksi tai hulppeaksi vapaa-ajanasunnoksi. Pala parasta järvimaisemaa, terassit ja laituri rantasaunoineen sekä kesäkeittiöineen muodostavat viihtyisän ja rauhallisen pihapiirin. Lähempänä omaa rantaa ei voisi asua. Samasta yhteydestä löytyy myös tilava kuuden auton autohallikokonaisuus. Tässä talossa on kaikki, mitä kuvitella saattaa.

 

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut alueella myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi, unelmiesi asunto tai hae ideoita oman kotisi sisustukseen.

Teksti: toimitus

Kuvat: Bo LKV