Kaunis koti: Kulosaaren merellinen unelmakoti

Kulosaaren merellisen kodin olohuone

Kulosaari on ihana, merellinen kaupunginosa, josta löytyy arvoasuntoja ja rauhallista, luonnonläheistä tunnelmaa.

Haaveiletko tilavasta kerrostaloasunnosta ainutlaatuisessa rakennuksessa, jossa historia kohtaa nykypäivän?

Kulosaaren ensimmäinen asuinkerrostalo, vuonna 1916 valmistunut Asunto-osakeyhtiö Brändö Domus, on maineikkaan Arkkitehtitoimisto Walter & Ivar Thomén tuotantoa. Taloyhtiön sijainti historiallisen ja juuri peruskorjatun Kramerinlehdon puistoalueen vastapäätä on ainutlaatuisen upea. Viihtyisää taloyhtiötä on peruskorjattu kattavasti vuosien saatossa, ja hoitovastikekin on kohtuullisella tasolla.

Kulosaaren asunnon julkisivu

Uniikki ja persoonallinen kerrostalokoti kutsuu viihtymään. Valoisat ja avarat huoneet, upeat kaari-ikkunat leveillä ikkunalaudoilla sekä laadukkaat materiaalit ja erinomaiset säilytystilat ovat tämän asunnon valtteja.

Kulosaaren asunnon sisustus

Asuintiloja on tarvittaessa helppo yhdistellä tai muokata lisähuoneiksi oman elämäntilanteen mukaan. Asunto sopii tarvittaessa myös liikehuoneistoksi, sillä siinä on kaksi erillistä sisäänkäyntiä.

Kulosaaren asunnon makuuhuone

Kulosaari on erittäin haluttu asuinalue. Väljään rakennettu ja kaunis rakennuskanta merellisessä ympäristössä, kattavat palvelut, koulut sekä upeat harrastusmahdollisuudet – mahtavaa luontoa ja sujuvia liikenneyhteyksiä unohtamatta. Tervetuloa Kulosaareen!

Kulosaaren kerrostalo

Tutustu kodin myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut alueella myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme myynnissä olevia asuntoja.
Teksti: toimitus
Kuvat: Bo LKV