Juha Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja
Puh. 0500728888

Haluatko kodillesi kokeneen välittäjän, joka saattaa myyntiprosessin alusta loppuun rauhallisen varmoin ottein?

Palveluksessasi!

Minulla on yli 30 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä – niin kiinteistöjen, asunto-osakehuoneistojen ja tonttien välittämisestä kuin uudiskohteidenkin myynnin osalta. Olen myös toiminut Maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana vuodesta 2016. Toimialuettani ovat Helsinki, Espoo ja Uudenmaan rannikkoalueet, joiden erityispiirteet ovat tulleet pitkän uran varrella hyvin tutuiksi.

Kuuntelemisen taito on mielestäni yksi välittäjän tärkeimpiä ominaisuuksia. Se ohjaa omaa toimintaani välittäjänä. Haluan selvittää tarkasti asiakkaideni tarpeet ja toiveet, jotta voin varmistaa mutkattoman myyntiprosessin sekä vastata kaikkiin odotuksiin. Myös aktiivinen ja rehellinen viestintä kuuluu toimintatapoihini: minulle on tärkeää pitää asiakkaani aina ajan tasalla myyntiprosessin kulusta. Luonnollisesti pitkä työurani on luonut myös laajat verkostot, joita hyödynnän asiakkaideni hyväksi.

Vapaa-ajallani hyvää vastapainoa työlle tarjoavat monimuotoinen kestävyysliikunta ja metsäkävelyt. Suuria ilon hetkiä tuovat myös kaksi lapsenlastani, joiden kasvua on hienoa seurata.

Välittäjänä saan asiakkailtani kiitosta erityisesti yhteydenpidosta sekä periksiantamattomasta työskentelystä asiakkaideni kotien myynnin parissa. Kun siis tarvitset luotettavaa kumppania asuntosi myyntiin, olen etsimäsi henkilö. Teen säntillisesti sen, minkä lupaan, ja vielä vähän enemmän.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti