Westhouse LKV [A]

Asuntounelmista totta – aidolla välittämisellä!

Toteutamme asuntounelmia myös digitaalisesti ja hoidamme asuntokaupan eri vaiheet alusta loppuun mahdollisimman turvallisesti ja vaivattomasti. Tässä markkinatilanteessa ammattitaito, kokemus ja laajat verkostot tuovat turvaa asuntokauppaan. Panosta sinäkin laatuun ja tehokkuuteen - myy kotisi kauttamme! Soita ja sovi kanssamme arviokäynti.

▪️ Videot sekä 3D-tilakuvaus auttavat tutustumaan asuntoon ▪️ Stailaus tuo asunnon parhaat puolet esille ▪️ Näyttävät digitaaliset esitteemme ovat omaa luokkaansa ▪️Yksityisesittelyt varmistavat mahdollisimman turvalliset kohtaamiset ▪️Voimme myös järjestää virtuaaliesittelyjä ▪️Toimeksiannon allekirjoittaminen sekä tarjousneuvottelut onnistuvat sähköisesti ▪️ Digitaalinen asuntokauppa mahdollistaa asuntokaupat vaikka kotisohvaltasi

Meiltä saat myös viralliset arviot perunkirjaa, ositusta tai pankkia varten.

Soita ja kysy lisää (09) 4355 100 Espoo 040 350 888 Helsinki

Toimistomme sijaitsevat paraatipaikoilla Helsingin ydinkeskustassa ja Espoon Haukilahdessa. Keskustan toimistomme sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 27 ja Haukilahden toimistomme osoitteessa Haukilahdenkatu 16 (Haukilahdenkadun ja Kiiskitien kulmassa) . Lisäksi palvelemme puhelimitse joka päivä 9-21.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Haukilahdenkatu 16, 02170 Espoo

Puh: 094355100

Avoinna

ma-to 10-16

pe 9-15

Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Westhouse LKV

Westhouse LKV on vuonna 1994 perustettu kiinteistönvälitystoimisto. Tarjoamme turvallista ja luotettavaa kiinteistönvälityspalvelua 25 vuoden kokemuksella. Välitämme upeiden asuinhuoneistojen ja omakotitalokiinteistöjen lisäksi myös edukseen erottuvia maatila-, kartano- ja vapaa-ajan kiinteistöjä. Toiminta-alueemme käsittää koko pääkaupunkiseudun, muun Uudenmaan sekä ranta-alueet Sipoosta Nauvoon.    

Toimistomme sijaitsevat paraatipaikoilla Helsingin ydinkeskustassa ja Espoon Haukilahdessa. Keskustan toimistomme sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 27 ja Haukilahden toimistomme osoitteessa Haukilahdenkatu 16 (Haukilahdenkadun ja Kiiskitien kulmassa) . Lisäksi palvelemme puhelimitse joka päivä 9-21. 040 350 888 Helsinki (09) 4355 100 Espoo