Seuraa

Tuomo Ikäläinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KTM / Ad Astra Investments Oy
Puh. 0451525325

Menestyvää asuntokauppaa periksi antamattomalla työskentelyllä ja vankalla koulutustaustalla! Vahvalla kiinteistöalan- ja markkinoinnin kokemuksella luon nopeat, raikkaat sekä näkyvät ratkaisut asuntokauppaan juuri Sinulle. Palvelen asiakkaitani 24/7 ja tuon mukanani sydämellistä välittämistä sekä väsymätöntä asiakaslähtöisyyttä. Olen paljasjalkainen stadilainen ja tunnen kaupungin erittäin hyvin. Olen varttunut idässä, joka on erityisvahvuuteni alueellisessa osaamisessa. Työhistoriani sekä vapaa-ajan harrastukset ovat antaneet minulle myös erittäin hyvän tuntemuksen Espoosta sekä Vantaasta. Hion ammatillista osaamistani jatkuvasti terävämmäksi ja tutkin myös sijoitusmarkkinoita sekä kuluttajamarkkinointia ammatillisena harrastuksena. Vapaa-ajalla haastan itseäni ja mukavuusalueelta poistuminen on vienyt minut kamppailulajeihin, joista minulla on yli kymmenen vuoden kokemus harrastajana sekä valmentajana. Kunnioitan luontoa suunnattomasti ja siellä saan tarvitsemani breikin arjen hektisyydestä. Vietän aikaa luonnossa vaelluksen, laitesukelluksen sekä mökkeilyn parissa. Palveluksessasi elämän välittävissä hetkissä, 24/7

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

Asunnot ja kiinteistöt, monikanavainen markkinointi, asiakaspalvelu ja -kohtaamiset, neuvotteleminen.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"10/10 -Ammattitaitoinen, ystävällinen ja mukava välittäjä.-"

Asunnon myyjä, 2022

"10/10 -Tuomo hoiti oman tonttinsa kaikin puolin ensiluokkaisesti. Olen ilman muuta yhteydessä teihin myös jatkossa, jos on tarvetta myydä asunto. Suosittelen teitä myös halukkaasti kaikille, joiden tiedän harkitsevan asunnon myymistä.-"

Asunnon myyjä, 2022

""10/10 - Esimerkillistä ja nopeaa toimintaa. Asunto meni kaupaksi vaikeassa markkinassa lähes heti. Lisäksi välittäjä otti hoitaakseen avaimiin liittyvän sarjoituksen vaikka se ei ehkä hänelle olisi kuulunut. Tästä jäi vielä erityisen positiivinen fiilis loppuun.""

Asunnon myyjä 2023

""9/10 - Ystävällinen, asiallinen ja luotettava välittäjä""

Asunnon ostaja, 2023

"10/10 - Tuomon ote välitystyöhön on ammattimainen ja ihmisläheinen! Hänen kanssaan on helppo keskustella ja sovituissa asioissa pysytään. Kokonaisuudessaan luotettavaa täyden kympin palvelua, suosittelen!"

Asunnon myyjä, 2023

"9/10 - Ahkera ja yhteistyötaitoinen välittäjä, jonka kanssa on miellyttävä asioida."

Asunnon ostaja, 2023

"10/10 - Erittäin hyvä kuva jäi, jos joskus myisimme itse asuntoa, voisimme ehdottomasti kääntyä saman välittäjän puoleen."

Asunnon ostaja, 2023

"10/10 - Koin, että meitä kuultiin ja huomioitiin meidän asunnon tarpeet. Välittäjä hoiti työnsä täydellisesti. Auttoi meitä kaikissa kysymyksissä ja ohjasi asuntokauppoja sujuvasti."

Kodin ostaja, 2023

"10/10 - Loistavasti ja ammattitaidolla hoidettu välitys. Voin suositella koska vain. Yhteydenpito oli erinomaista!"

Kodin myyjä, 2023

"9/10 - Välittäjästä jäi todella hyvä kuva. Auttoi kaikessa mahdollisessa, tuntuu että jopa sellaisissa mitkä ei välttämättä olisi hänen työnkuvaan kuulunut. Hänellä ei myöskää ikinä tuntunut olevan puhelun aikana kiire, malttoi keskustella ja rupatella. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun."

Kodin ostaja, 2023

""9/10""

Juha-Pekka Laurila, kodin myyjä 2024

"10/10"

Jani Juntunen, kodin ostaja 2024

"10/10 - Kaikki sujui ongelmitta."

Kodin myyjä, 2024

"Kokonaisuudessaan hienosti hoidettu työ!"

Kodin myyjä, 2024

Esittelyvideo