Seuraa

Nina Röntynen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0504420626

Iloinen ja ammattitaitoinen asuntomyynnin ammattilainen ja laillistettu kiinteistönvälittäjä palveluksessasi! Markkinointi on vahvuuteni ja tunnen myös asuntostailauksen salat. Vahva visuaalinen taustani auttaa hahmottamaan asuntosi parhaat piirteet myyväksi kokonaisuudeksi. Vien kauppoja eteenpäin ripeästi, varmasti ja asiakkaitani kuunnellen. Tyytyväinen asiakas on minulle tärkeintä ja pyrin aina parhaimpaan lopputulokseen.

Toimin OP Koti Uusimaassa, pääosin Lohjan ja Länsi-Uusimaan alueella ja tunnenkin nämä seudut loistavasti! Olen myynnyt koteja menestyksekkäästi myös pääkaupunkiseudulla sekä Varsinais-Suomen alueella. Yhteistyöverkostoni takaa hyvän ja laadukkaan lopputuloksen, sijainnista riippumatta!

Asunnonvaihto ei ole monimutkaista kun käännyt ammattilaisen puoleen! Sinä olet tärkeä ja Sinun asuntoasiasi ovat minulle sydämen asia. Aito haluni auttaa, innostus kiinteistönvälitystyötäni kohtaan ja haluni kehittyä, auttavat saavuttamaan tavoitteet. Ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten voin auttaa juuri Sinua!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Sinulle tosi iso Kiitos hienosti sujuneesta asuntokaupasta. Kaikki sujui tosi vikkelästi."

Tyytyväinen asiakas

"Olet kyllä hyvä siinä mitä teet, sinua voi kyllä suositella!"

Tyytyväinen asiakas

Esittelyvideo