Seuraa

Mika Salmela

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV
Puh. 0500484500

Tervehdys!

Olen Mika Salmela, yli 32 vuotta alalla toiminut ja työstäni yhä innostuva kiinteistönvälittäjä täältä Hyvinkäältä. Ikää minulle on kertynyt yhtä paljon kuin asuinvuosia tässä kaupungissa.

Hyvä kiinteistönvälittäjä tuntee hyvin edustamansa alueen, ymmärtää asiakkaan tarpeen ja haluaa palvella tätä koko osaamisellaan. Minulle on tärkeää olla asiakkaideni luottamuksen arvoinen. Toimin juuri siten kuin olen luvannut. Minkä teen, teen sen kunnolla.

Kanssani toimiessasi voit olla varma, että yhteistyömme on vaivatonta ja sujuvaa. Saat pitkän kokemukseni myötä rakentunutta asiantuntevaa palvelua selkeällä suunnitelmalla. Myyjänä olen aktiivinen ja joustava.

Vapaa-ajallani olen intohimoinen rakentelija ja kehitän kädentaitojani jatkuvasti. Rakentamisen taidon olen oppinut isältäni sekä rohkeasti uusiin haasteisiin tarttumalla. Parhaillaan peruskorjaan 80-vuotiasta saunavanhusta pihani perällä. Haluan säilyttää pihasaunassani menneen ajan hengen. Harrastuksestani on paljon hyötyä myös työssäni. Koska ymmärrän syvällisesti rakentamisesta, osaan myös arvioida kohteita asiantuntevammin sekä tarjota kullanarvoisia neuvoja asiakkailleni.

Soita tai laita sähköpostia niin katsotaan, miten voisin olla avuksi!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöistä erityisesti omakotitalot sekä lomakiinteistöt vanhoja maatiloja unohtamatta. Myös vaativat remonttikohteet ja peruskorjausta vaativat asunnot ovat erityisosaamistani. Kiinteistöjuridiikka on hyvin hallussa.

Esittelyvideo