OP Koti Uusimaa Oy LKV | Hyvinkää

Luotettavaa kiinteistönvälitystä lähelläsi.

OP Koti Uusimaa palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Saa meiltä kaiken tarvittavan onnistuneeseen asuntokauppaan: luotettavan hinta-arvion, hyvän myyntisuunnitelman, ammattitaitoisen kiinteistönvälittäjän ja aktiivisen markkinoinnin. Osuuspankin omistaja-asiakkaana hyödyt myös OP-bonuksistasi, sillä niitä käytetään OP Kodin välityspalkkioon.

Me OP Kodissa olemme sinua varten. Ota yhteyttä!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hämeenkatu 3, 05800 Hyvinkää

Puh: 010 254 2720

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Uusimaa Oy LKV