Seuraa

Tiina Engblom

Myyntineuvottelija
Puh. 0405565552

Kokemusta kiinteistövälitysalalta minulla on vuodesta 1995 lähtien ja koen, että tämä työ on minulle enemmän kuin pelkkä työ – se on elämäntapa. Olen kokenut ja aktiivinen myyntialan ammattilainen ja pidän asiakkaani aina ajan tasalla myynnin etenemisestä. Työskentelytavoissani näkyy yrittäjäperhe-taustani ja olenkin sitkeä, rehellinen ja luotettava. Ammattitaitoani ylläpidän kouluttautumalla aktiivisesti, seuraamalla alan kehitystä sekä sparrailemalla kollegoideni kanssa. Teen tiivistä yhteistyötä koko OP Koti Turun tiimin kanssa ja niinpä kauttani asiakkaiden käytössä on organisaatiomme laaja osaaminen ja tuki.

Kun kohtaan asiakkaan panen kaikkeni peliin varmistaakseni, että asuntokauppa sujuu onnistuneesti. Tavoitteenani on tyytyväinen asiakas, joka palaa palvelujeni pariin uudestaan. Onnellinen asiakas onkin minulle kaikki kaikessa ja pyrin aina toimimaan hänen etujensa mukaisesti.

Vapaa-ajalla vietän paljon aikaa perheeni kanssa. Tykkään kokkailla ja nautin olostani ystävieni seurassa. Iloa elämään tuo myös tyttäreni 2-vuotias labradorinnoutaja Eccu, jonka kanssa pitkät metsälenkit tuovat mielihyvää.

Kun tarvitset etujasi ajavan ja energisen asuntokaupan ammattilaisen, ota rohkeasti yhteyttä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi