Seuraa

Esa Kaasilahti

Arviointiasiantuntija, LKV, YKV
Puh. 0400477947

Jo 27 vuoden kokemus kiinteistöalalta on tarjonnut kirjavan joukon haasteita, joiden myötä olen voinut kasvaa ja kehittyä tässä ammatissa. Kiinteistövälittäjänä olen systemaattinen, suoraviivainen ja myös kilpailuhenkinen. Kaikki kaupat ovat minulle arvokkaita, pidän sen minkä lupaan ja olen sitoutunut työhöni koko sydämestäni. Työkaverit kuvaavat minua helposti lähestyttäväksi, tietämykseltään vahvaksi ja hyväksi neuvottelijaksi.

Kun kohtaan asiakkaan, kuuntelen ja pyrin ymmärtämään heidän tarpeitaan. Olen myös aina tavoitettavissa, olipa asia suuri tai pieni. Keskityn työssäni pitkäjänteisyyteen pikavoittojen sijaan, ja ammattitaitoani pidän yllä osallistumalla aktiivisesti työnantajani tarjoamiin koulutuksiin. Koen, että asuntokauppa on onnistunut, kun sekä myyjä että asunnon uusi omistaja ovat tyytyväisiä ja kaupat on saatu maaliin sujuvasti. Haluan tehdä työni niin, että voin hyvällä mielellä nähdä entisiä asiakkaitani torilla ja vaihtaa kuulumisia mukavassa hengessä.

Vapaa-ajalla olen suuri kulttuurin ystävä. Nautin kirjallisuudesta, musiikista, elokuvista sekä valokuvauksesta. Liikuntaan suhtaudun rennolla otteella ja minut löytääkin usein ystävien kanssa sulkapallokentältä.

Olen yrittäjähenkinen, avoin ja rehellinen. Nämä piirteet yhdistettynä yli neljännesvuosisadan kokemukseeni alalta tekee minusta vahvan ammattilaisen, jonka kanssa on turvallista tehdä asuntokauppaa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään