Anne Backman

Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja LKV, KiAT
Puh. 0405953770

Toimin kiinteistönvälittäjänä laajalla alueella Varsinais-Suomessa. Erityisen lähellä sydäntäni on saaristoalueet. Tunnen saariston hyvin, sillä olen liikkunut täällä lapsesta asti veneellä. Tämän työn ansiosta olen saanut tutustua rakastamaani alueeseen ja sen asukkaisiin syvemmin.

Pyrin aina tekemään työni tunnollisesti ja ammattitaidolla. Haluan kehittyä työssäni ja haastan itseäni osallistumalla erilaisiin projekteihin, joita eteeni tulee. Tämän työn parhaita puolia on juuri se, ettei yksikään kohde tai toimeksiantaja ole samanlainen.

Välittäjänä minulle on tärkeintä tyytyväinen asiakas ja pyrinkin aina olemaan heidän luottamuksensa arvoinen. Palaavat asiakkaat ovat tästä parasta kiitosta. Ole siis yhteydessä, kun olet myymässä tai ostamassa tai kaipaat arviota asunnostasi. Olen valmis auttamaan sinua. Jag betjänar er även på svenska.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Suurkiitos Anne Backmannille hienosti hoidetusta työstä välittäjän roolissa haettaessa ostajaa kiinteistölleni Turun saaristossa. Hän ei ollut mikään päällepäsmäri mutta asiat sujuivat juoheasti alusta loppuun. Hän oli asiansa osaava ja luottamukseni arvoinen. Voin vastaavanlaisiin tehtäviin suositella Annea lämpimästi! Hyvää syksyä ja loistavia ruskakelejä!"

Risto Virtanen-Myyjä