Seuraa

Olli Majuri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh. 0405432164

Intohimona asunnot!

Asuntokauppojen teko on monelle ihmiselle yksi elämän tärkeimmistä hankinnoista, joten niiden tekeminen kannattaa hoitaa luotettavalla sekä asiantuntevalla tavalla. Lähtiessäsi yhteistyöhön minun kanssani saat sitä, mitä tilaat. Suhtaudun työhöni kunnianhimoisesti sekä määrätietoisesti. Tavoitteenani on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita ja täten kaikki päivittäinen tekemiseni tähtää siiten, että lopputuloksena ovat aina tyytyväiset asiakkaat, jotka voivat tulevaisuudessakin ottaa minuun yhteyttä asumisen asioissaan.

Omaan nuoresta iästäni huolimatta vuosien kokemuksen asiakaspalvelu- sekä myyntityöstä. Viimeisimpänä ennen kiinteistönvälitysalalle siirtymistä työskentelin OP Tampereessa pankin asiakkaita palvellen, joten luotettava sekä asiantunteva toimintatapa on työni perusta. Myynnin ja markkinoinnin tradenomin koulutus tukee työssäni onnistumista.

Olit sitten myyjä, ostaja tai sijoittaja ota minuun yhteyttä, kun tarvitset apua asumisen asioissa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Olli oli koko myyntiprosessin ajan avulias ja piti mukavasti meitä ajan tasalla sekä hoiti työnsä todella ammattimaisesti. Olemme tyytyväisiä, että saimme juuri Ollin välittäjäksemme."

Myyjä

"Huippuhyvin hoidettu kauppa, huippuammattilaisen taidonnäyte. Ilo seurata sivusta."

Myyjä

"Jo alusta saakka Ollin toiminta ja asenne oli erinomainen ja hän oli aidosti kiinnostunut asunnon myynnistä ja myyntiprosessista. Arvostamme suuresti Ollin työpanosta ja suosittelemme vahvasti Ollia."

Myyjä

"Olli hoiti asuntomme myyntiprosessin kokonaisuudessaan upeasti. Olen erittäin tyytyväinen Ollin toimintaan."

Myyjä