OP Koti Pirkanmaa Oy LKV | Tampere

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV

OP Koti tuntee Pirkanmaan! Harkitsetko kodin vaihtoa Tampereella, Nokialla, Ylöjärvellä, Pirkkalassa, Lempäälässä tai Kangasalla? OP Koti Pirkanmaa Oy LKV on paikallinen asumisen asiantuntija ja palvelee sinua kaikissa kotisi vaihtoon liittyvissä asioissa. Kuuntelemme asunnonvaihtoon liittyvät toiveesi ja etsimme yhdessä sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. OP Koti on tutkitusti Suomen luotetuin kiinteistönvälittäjä. (Suomi tänään 2021 -tutkimus, Taloustutkimus Oy). Parhaan kokonaisarvosanan tutkimuksessa saanutta OP Kotia arvostetaan muun muassa luotettavuudessa, asiantuntevassa paikallisessa palvelussa, aktiivisessa yhteydenpidossa, mainonnan näkyvyydessä ja digitaalisissa palveluissa. Tutkitusti luotettavimmat ja ammattitaitoiset kiinteistönvälittäjämme Tampereella ja ympäryskunnissa auttavat unelmiesi kodin löytämisessä sekä vanhan kotisi myymisessä. Saat avuksesi kiinteistönvälitysketjun monipuoliset palvelut sekä 70 vuoden kokemuksen asuntojen välityksestä. Paikallisena kiinteistönvälittäjänä tunnemme kaupunginosat kuin omat taskumme. Kattaviin kiinteistönvälityspalveluihimme kuuluvat kotien myynti, vuokraus ja arviointi. Osaamisemme kattaa mm. asunto-osakkeet (kerros- ja rivitalokodit), omakotitalot, puutalokodit, tontit, vapaa-ajan asunnot ja myös toimitilat ja maa- ja metsätilat. Saat meiltä samasta paikasta helposti myös Osuuspankin rahoitus- ja vakuutuspalvelut. Kiinteistönvälitys Tampereella ja ympäryskunnissa on taitolajimme ja yhdessä Osuuspankin kanssa tarjoamme asiakkaillemme kaikki asumisen palvelut saman katon alla. Omistaja-asiakkaana OP-bonuksiasi käytetään OP Koti Pirkanmaan palkkioiden maksamiseen. Lisätietoa tästä löydät palveluhinnastostamme. Olit sitten myymässä tai ostamassa kotia, anna meidän huolehtia kiinteistönvälityksestä puolestasi! OP Kodissa kotisi on osaavissa käsissä. Räätälöimme palvelumme juuri sinulle sopivaksi. Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä sinun asumisen unelmasi! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään. Tavataan Pirkanmaan OP Kodissa!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Hämeenkatu 6 A, 33100 Tampere

Puh: 010 254 6800

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

OP Koti

OP Kodilla on yli 70 vuoden kokemus oikean hinnan arvioimisesta ja tyytyväisistä asiakkaista. Merkittävä osa maamme asuntokaupoista solmitaan OP Kodin sen ammattilaisten välittämänä, sillä kauppojen määrällä mitattuna olemme Suomen suurin yhden liikemerkin alla toimiva asuntovälitysketju. Meidät tavoittaa noin 170 toimipisteestä, aina Hangosta Kittilään.

OP Kodin asiakkaana pääset hyötymään uusista digitaalisista palveluistamme. Digitaalinen asuntokauppa, laadukkaat etäesittelyt ja asunnon myyjälle tarjoamamme Myyjän palvelu tekevät tekevät asunnon myynnistä sinulle vaivatonta. Koko Suomen kattavasta verkostostamme on sinulle hyötyä, jos haluat myydä tai ostaa esimerkiksi toisella paikkakunnalla olevan kesämökin tai tontin.

OP Koti on Suomen vanhin kiinteistönvälitysketju, joka on osa Suomen suurinta finanssitaloa OP Ryhmää. Sinun kannaltasi se tarkoittaa, että saat paikkakunnan markkinoihin perehtyneen asiantuntijan lisäksi palvelukseesi valtakunnallisen ketjun osaamisen ja monipuoliset asunnonvaihtajan palvelut.

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV