Seuraa

Jyri Seljavaara

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0503896803

Aktiivista ja asiantuntevaa kiinteistönvälitystä!

Olen työskennellyt kiinteistönvälittäjänä yli 10 vuotta, vuodesta 2011 alkaen. Työn vaihtelevuus ja monipuolisuus sekä kiinnostavien ihmisten tapaaminen ovat parhaita puolia työssäni. Teen työni huolella viimeiseen pisteeseen saakka ja jokainen asiakkaani voi luottaa siihen, että se mikä luvataan, myös toteutuu. Asiakkaiden hyvä palvelu on minulle kunnia asia.

Asiakaspalautteideni mukaan olen asiantunteva, perusteellinen ja asiallinen, mutta silti humoristinen. Arvostan jokaista asiakastani ja pyrin löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun niin myyjän kuin ostajan kannalta. Kohtaan jokaisen luontevasti ja pidän yhteyttä kiitettävästi; kanssani asiat eivät jää puolitiehen.

Työtaustani on hyvin laaja-alainen: urani aikana olen toiminut yrittäjänä ja työskennellyt myyntitehtävissä sekä lakimiehenä. Oikeustieteen opintojen ja työkokemuksen ansiosta asiakkaani saavat parasta mahdollista asiantuntijuutta asuntokauppoihinsa. Peruskorjattuani kolme omakotitaloa ja rakennettuani perheemme mökin minulla on vahvaa tietämystä myös rakentamisesta ja remontoimisesta. Mieleni pidän virkeänä kuntoilemalla: kesät viihdyn juoksulenkeillä ja talvet hiihtoladuilla.

Ota yhteyttä, kun on asunnonvaihdon aika!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"”Ammattitaitoinen, luonteva asiakkaan kohtaaminen. Aktiivinen toiminta, selvitti asioita perusteellisesti.”"

Myyjä

""Erittäin miellyttävä ja asiallinen välittäjä. Piti myyntitilanteessa ajantasalla hyvin.""

Myyjä

"”Asenne kiinteistövälittäjällä oli kohdillaan ja asiakkaan ehdoilla mentiin. Ei tosiaan liikaa painostusta ja realiteetit oli mielestäni kohdillaan asiakkaan ja esittelijän välillä.”"

Ostaja

""Kiinteistövälittäjä Jyri Seljavaara oli ymmärtäväinen ja kärsivällinen, vaikka koko prosessi oli minulle ihan outo, ei ollut mitään aikaisempaa kokemusta. Olin tosi tyytyväinen, hyvää jatkoa hänelle!""

Myyjä

""Miellyttävä ja asiantunteva palvelu. Joustoa löytyi tarvittaessa.”"

Ostaja

""Nopea ensimmäinen yhteydenotto ja jatkossa yhteydenotot sovitusti. Kaikkiin kysymyksiin vastattiin ja tarvittavat asiat varmistettiin nopeasti.”"

Myyjä

""OP Koti Pirkanmaan kiinteistövälittäjä Jyri Seljavaara oli aktiivinen yhteydenotoissa, selitti kaupantekotilaisuudessa selkeästi asiat, oli käytökseltään miellyttävä, asiallinen mutta silti humoristinen. Mikä tärkeintä mökki meni kaupaksi!""

Myyjä

"”Asiantunteva ja mukava kaveri.”"

Myyjä

"”Asiallisuus, rauhallisuus. Arvostettiin asiakasta ja asiakkaan päättely- ja arviointikykyä.”"

Ostaja

""Kiinteistövälittäjä toimi erittäin hyvin hoitaen puolestani kaiken kiinteistön myyntiin liittyvät asiat. Tämä oli erittäin tärkeää, koska itse asun n. 250km etäisyydellä myydystä kohteesta.""

Myyjä