Seuraa

Justus Malinen

Myyntineuvottelija, KED
Puh. 0505637925

Moikka!

Olen syntynyt ja asunut Kuopiossa koko pienen elämäni, joten tunnen kaupungin kadut ja kulmat paremmin kuin hyvin. Etenkin kesäkausina vapaa-ajankohteiden välitys Kuopion lähialueilta, kuten Vehmersalmelta ovat sydäntäni lähellä. Laajan sekä kokoajan laajentuvan asiakaskunnan vuoksi kaikenkokoisten ja hintaisten kiinteistöjen sekä asunto-osakkeiden välitys hoituu hellässä ja ammattimaisessa otteessani alusta loppuun saakka.

Olen sopiva sekoitus nuoruuden intoa, mutta myös kokemuksen tuomaa varmuutta ja tuon alalle raikkautta uudella, aktiivisella sekä määrätietoisella otteella. Ihmisenä olen erittäin helposti lähestyttävä ja kuuntelen ihmisiä, kuin minulla olisi elefantin korvat. Ei ole väliä koskeeko asia mummonmökkiä taikka isoa rantakiinteistöä, kohtaan ihmiset ihmisinä ja siinä minun jäätävä ammattitaito erottuukin. En purista mailaa, vaan hoidan hommat erittäin nopealla reagoinnilla, mutta kuitenkin rennolla otteella.

Tässäpä olisi välittäjä, jolla ei hymy hyydy ja huonot päivät ovatkin laskettavissa yhden käden sormilla! Vapaa-ajalla (jos sellaista joskus siunaantuu) kolistelen rautoja kuntosalilla, pelailen höntsälätkää, vietän aikaa läheisten kanssa ja ajelen erilaisilla moottorivehkeillä. Lomailu ei ole minun herkkuani, joten kompensoinkin lepoaikaa lähtemällä Suvasveden äärelle, jossa mieli lepää.

Ole minuun yhteydessä matalalla kynnyksellä. Kauttani hoituu välitys oman myymiseksi ja ennen kaikkea ohjaava sekä valmentava ote ostajien avuksi.

#ainäytölle

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöjen ja asunto-osakkeiden myynti. Kodit, vapaa-ajankohteet sekä sijoitusasunnot. Toiminta-alue Pohjois-Savo, ensisijaisesti Kuopio ja lähialueet.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Lämmin kiitos Justus Malisen palvelualttiudesta, asenteesta ja otteesta. Välittäjän tyyli tehdä työtään oli asiallinen ja kiinnostunut ilman imelyyttä tai liiallista tuttavallisuutta. Pidimme siitä hyvin paljon. Justus Malinen arvostaa asiakasta ja toimii luotettavasti, eikä lupaa sellaista, mitä ei pysty toteuttamaan tai pitämään. Se on huippuammattilaisen taitoa se. Helposti tavoitettavuus oli meille tilanteessamme tärkeää ja saimme kysyä myös tyhmiä kysymyksiä, ja saimme nopeasti niihin myös myyjiltä välittäjän kautta vastauksia. Alusta loppuun saakka hieno, huolellinen kokonaisuus Malisen osalta. Iso kiitos!"

Asiakaspalaute

"Justus oli tavoitettavissa hyvin ja informoi hyvin missä mennään milloinkin. Yhteydenpito oli helppoa. Asiantuntevaa palvelua!"

Asiakaspalaute

"Justus Malinen hoiti myynnin todella mallikkaasta. Ei mitään moitittavaa!"

Asiakaspalaute

"Justus on valoisa persoona, tarttui heti ammattilaisen otteella, toimi nopeasti ja sujuvasti. Justuksen kanssa tuli sellainen olo, että on luotettavissa käsissä ja ratkaisu oli lopulta helppo tehdä."

Asiakaspalaute

"Erittäin asiantuntevaa palvelua ja kysymyksiin tuli vastaus nopeasti. Justus halusi myydä, palvella ja auttaa."

Asiakaspalaute

"Koko asunnon myyntiprojekti sujui mallikkaasti ja ripeällä tahdilla! Viestintä kulki puolin ja toisin hienosti. Välittäjä halusi auttaa vielä uudenkin kohteen löytymisessä."

Asiakaspalaute