Jari Heikkinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja, insinööri
Puh. 0443567999

Etsitkö asiantuntevaa ja luotettavaa asuntokaupan ammattilaista Kuopion talousalueella?

Olen Jari LKV Heikkinen, savolainen, lupsakka ja sosiaalinen asuntokaupan asiantuntija, joka tekee työtään intohimoisesti. Asun Saaristokaupungissa, mutta vapaa-ajalla minut löytää usein kävely- tai pyörälenkiltä ympäri Kuopiota.

Olen ylpeä siitä, että minut on palkittu OP Koti Itä-Suomi Oy LKV:n vuoden PARAS MYYJÄ -pokaalilla peräti neljänä peräkkäisenä vuonna, 2020, 2021, 2022 ja 2023. Tämän lisäksi minut palkittiin kaikkien OP Kotien (välittäjiä noin 500 kpl) neljännes ja viidennes eniten kauppoja tehneenä huippumyyjänä vuosina 2022 ja 2023 ja näitä edeltävinä vuosina olin TOP 10 joukossa Suomessa. Menestykseeni on vaikuttanut paitsi vankka työkokemukseni ja osaamiseni, myös aito haluni auttaa asiakkaitani. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja olen kiitollinen parhaille asiakkailleni luottamuksesta sekä heidän suositustensa avulla saamistani uusista asiakkaista.

Toimenkuvaani kuuluu erilaisten asuntojen myynti Kuopion talousalueella. Olen erityisen pätevä omakotitalojen, uudiskohteiden, sijoitusasuntojen, kuolinpesien sekä kerros- ja rivitalojen myynnissä. JOS HALUAT ARVION JA TARJOUKSEN ASUNTOSI MYYNNISTÄ, VOIT VARATA ILMAISEN SUULLISEN ARVIOINTIKÄYNNIN. Muista, että OP-ryhmän asiakkaana VOIT MAKSAA VÄLITYSPALKKION BONUKSILLA.

Lisäksi voin toimia kaupanvahvistajana omassa kiinteistökaupassasi. OLEN MAANMITTAUSLAITOKSEN MÄÄRÄÄMÄ JULKINEN KAUPANVAHVISTAJA ja voin tehdä kauppakirjan tai tarkistaa itse tekemäsi luovutuskirjan ennen kaupantekotilaisuutta.

Olen sitoutunut auttamaan sinua asuntokaupan haasteissa ja varmistamaan sujuvan ja tyytyväisen kokemuksen. Ota yhteyttä, ja keskustellaan lisää siitä, miten voin auttaa sinua asuntokaupassa Kuopion alueella.

- Jari LKV Heikkinen - Puhelin: 044 3567 999 - Sähköposti: jari.heikkinen@op.fi - Kaupanvahvistajan tunnus: 402000/1043

Lisäksi voit tavoittaa minut seuraavista sosiaalisen median kanavista: - Instagram: jari.lkv.heikkinen (https://www.instagram.com/jari.lkv.heikkinen) - Facebook: Jari LKV Heikkinen (https://www.facebook.com/jari.lkv.heikkinen) - LinkedIn: Jari LKV Heikkinen (https://www.linkedin.com/in/jari-lkv-heikkinen) - OP Koti -verkkosivusto: Jari LKV Heikkinen (https://op-koti.fi/kiinteistonvalitys/kuopio/jariheikkinen)

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Englanti

Erityisosaaminen

OMAKOTITALOT, KAUPANVAHVISTUS, KUOPINPESÄT, SIJOITUSASUNNOT, UUDISKOHTEET, SAARISTOKAUPUNKI

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erittäin asiantuntevaa, perusteellista ja huolellista palvelua. Tässä on todellinen asiakaspalvelija oikealla alalla, tältä välittäjältä uskaltaa kysyä ja häneltä saa asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa. Esimerkillistä yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden sekä aikataulujen huomiointia. Asuntokaupat hoituivat ilman turhia odotteluita ja minulle sopivalla aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen, asuntokaupat sujuivat täydellisesti! Täydet 10 pistettä. Toiminta oli nopeaa ja asunnon nettiesittely oli todella hyvin tehty. Hyvä ja asiansa osaava välittäjä. Itse kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty. Asiantuntevaa, kiireetöntä ja nopeasti lopputulokseen johtavaa toimintaa. Huomioi pyyntömme. Nopea, ystävällinen ja ammattinsa osaava, ei kiireen tuntua. Hinta oli heti oikealla tasolla ja kauppa syntyi toiveittenne mukaisesti. Selkeää ja läpinäkyvää toimintaa. Helposti lähestyttävä ja joustava sekä erittäin hyvin tavoitettava välittäjä. Hyvin meni. Asiakkaasta välittävä välittäjä. Hyvä palvelu ja tehokas myyjä. Loistavaa palvelua. Ei mitään valittamista mistään. Tehokas ja nopea myynti. Asiansa osaava välittäjä. Kaikki kävi todella kivuttomasti ja helposti, erinomaista palvelua, kiitokset vielä kerran! Kiitos erinomaisesta työpanoksestasi As Oy Kipparin myynnissä – HUIPPU TULOS. Tästä on hyvä jatkaa! Asiantunteva kiinteistönvälittäjä, loistavaa palvelua. Kaikki sujui joustavasti ja meihin oltiin paljon yhteydessä. Iso kiitos! Erittäin avuliasta ja nopeaa palvelua. Asiantuntevaa asiakas palvelua, ystävällistä ja asiakkaan kanssa yhteistyössä hyvin toimivaa myyntityötä Jari Heikkiseltä. Kaikki kävi nopeasti. Oman asunnon myynti laadukkailla esittelykuvilla ja ehdollisen tarjouksen tehneen asunnon myynti myös. Esittelyssä oli erittäin rento ja mukava tunnelma. Välittäjä ammattitaitoinen ja ystävällinen. Olemme erittäin tyytyväisiä kiinteistövälittäjä Jari Heikkiseen. Hänen toimintansa oli ammatillista, luontevaa ja luotettavaa. Osaa kuunnella ja kuulla asiakkaan tarpeet ja toiveet. Kiitoksia paljon kaikesta. Sinun kanssasi oli todella kiva toimia. Kaikki meni niin kuin sovittiin - helposti ja vaivatta. Sinuun voi luottaa, eikä minua jännittänyt nyt niin kuin yleensä. Suosittelen sinua ystävilleni ja soitan, jos tarvitsen jatkossa vielä palvelujasi. Loistava ja sujuva palvelu, nykyaikaiset toimintatavat (kuten sähköinen tarjous ja sähköinen asuntokauppa). Arvostan aktiivisuuttasi, harvoin näkee teidän toimialalla…ja harvoin muutenkin. Välittäjän toiminnasta tuli hyvä fiilis avoimuudessa ja välittömässä toiminnassa. Jaksoi vastailla päivittäisiin välillä vähän ns. tyhmiinkin kyselyihin. Asiansa tunteva ja ystävällinen välittäjä. Helppo ja kiva asioida tuli sitten mieleen mikä myyntiin liittyvä asia tahansa. Voin suositella Jari Heikkistä seuraavin perustein: realistinen hinta, sitkeä kaveri, aina tavoitettavissa, nopea myynti. Asiantunteva välittäjä, asiakas kohdataan kohteliaasti."

Ostajat ja myyjät

Esittelyvideo