Jari Heikkinen

Kiinteistönvälittäjä, kaupanvahvistaja, LKV, insinööri
Puh. 0443567999

Olen savolainen, lupsakka, sosiaalinen, rehellinen ja nöyrä asiakaspalvelija. Minulla on tekninen ja kaupallinen koulutus (insinööri ja kauppatieteiden yo.). Asun itse rakentamassani omakotitalossa Saaristokaupungissa. Vapaa-ajalla voit löytää minut kävelylenkiltä ympäri Kuopiota.

Vuonna 2020 minut palkittiin OP Koti Pohjois-Savo Oy LKV:een vuoden myyjänä. Uskon, että menestykseen vaikutti osaltaan se, että kaikki asiakkaat ovat minulle tärkeitä. Sinä olet minulle tärkeä!

Toimenkuvaani kuuluu Kuopion talousalueella kaikenlaisten asuntojen myynti. Varaa arviointikäynti – saat ilmaisen suullisen arvion ja tarjouksen asuntosi myynnistä.

Voit tilata minut kaupanvahvistajaksi omaan kiinteistökauppaan - olen Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja. Teen tarvittaessa kauppakirjan tai tarkistan itse tekemäsi kauppakirjan puolestasi.

Voit soittaa, somettaa tai lähettää minulle viestin 24/7!

Jari LKV Heikkinen 044 3567 999 jari.heikkinen@op.fi @jari.lkv.heikkinen

facebook: Jari LKV Heikkinen https://www.facebook.com/jari.lkv.heikkinen

Instagram: jari.lkv.heikkinen https://www.instagram.com/jari.lkv.heikkinen

Linkedin: Jari LKV Heikkinen https://www.linkedin.com/in/jari-lkv-heikkinen

OP Koti: Jari LKV Heikkinen https://op-koti.fi/kiinteistonvalitys/kuopio/jariheikkinen

Asiakaspalautteet:

Erittäin asiantuntevaa, perusteellista ja huolellista palvelua. Tässä on todellinen asiakaspalvelija oikealla alalla, tältä välittäjältä uskaltaa kysyä ja häneltä saa asiantuntevaa ja ajantasaista tietoa.

Esimerkillistä yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden sekä aikataulujen huomiointia. Asuntokaupat hoituivat ilman turhia odotteluita ja minulle sopivalla aikataululla. Olen erittäin tyytyväinen, asuntokaupat sujuivat täydellisesti! Täydet 10 pistettä.

Selkeää ja läpinäkyvää toimintaa. Helposti lähestyttävä ja joustava sekä erittäin hyvin tavoitettava välittäjä.

Hyvin meni. Asiakkaasta välittävä välittäjä.

Toiminta oli nopeaa ja asunnon nettiesittely oli todella hyvin tehty. Hyvä ja asiansa osaava välittäjä. Itse kaupantekotilaisuus oli hyvin järjestetty.

Kaikki kävi todella kivuttomasti ja helposti, erinomaista palvelua, kiitokset vielä kerran!

Kiitos erinomaisesta työpanoksestasi As Oy Kipparin myynnissä – HUIPPU TULOS. Tästä on hyvä jatkaa!

Asiantunteva kiinteistönvälittäjä, loistavaa palvelua. Kaikki sujui joustavasti ja meihin oltiin paljon yhteydessä. Iso kiitos!

Erittäin avuliasta ja nopeaa palvelua.

Asiantuntevaa asiakas palvelua, ystävällistä ja asiakkaan kanssa yhteistyössä hyvin toimivaa myyntityötä Jari Heikkiseltä.

Kaikki kävi nopeasti. Oman asunnon myynti laadukkailla esittelykuvilla ja ehdollisen tarjouksen tehneen asunnon myynti myös.

Esittelyssä oli erittäin rento ja mukava tunnelma. Välittäjä ammattitaitoinen ja ystävällinen.

Olemme erittäin tyytyväisiä kiinteistövälittäjä Jari Heikkiseen. Hänen toimintansa oli ammatillista, luontevaa ja luotettavaa. Osaa kuunnella ja kuulla asiakkaan tarpeet ja toiveet.

Kiitoksia paljon kaikesta. Sinun kanssasi oli todella kiva toimia. Kaikki meni niin kuin sovittiin - helposti ja vaivatta. Sinuun voi luottaa, eikä minua jännittänyt nyt niin kuin yleensä. Suosittelen sinua ystävilleni ja soitan, jos tarvitsen jatkossa vielä palvelujasi.

Loistava ja sujuva palvelu, nykyaikaiset toimintatavat (kuten sähköinen tarjous ja sähköinen asuntokauppa).

Arvostan aktiivisuuttasi, harvoin näkee teidän toimialalla…ja harvoin muutenkin.

Välittäjän toiminnasta tuli hyvä fiilis avoimuudessa ja välittömässä toiminnassa. Jaksoi vastailla päivittäisiin välillä vähän ns. tyhmiinkin kyselyihin.

Asiansa tunteva ja ystävällinen välittäjä. Helppo ja kiva asioida tuli sitten mieleen mikä myyntiin liittyvä asia tahansa.

Voin suositella Jari Heikkistä seuraavin perustein: realistinen hinta, sitkeä kaveri, aina tavoitettavissa, nopea myynti.

Asiantunteva välittäjä, asiakas kohdataan kohteliaasti.

Tehokasta toimintaa, asiakas pidetään hyvin ajan tasalla.

Hakusanat : kaupanvahvistaja kiinteistönvälittäjä kiinteistönvälitys kiinteistökeskus kiinteistönvälittäjät asuntokauppias asuntokauppa kiinteistökauppa kerrostalo rivitalo omakotitalo paritalo luhtitalo asunto Oy mökki erillistalo hiljainen myynti ostotoimeksianto ostajapalvelu myyjänpalvelu Kuopio Siilinjärvi Nilsiä Maaninka Suonenjoki Leppävirta Oravikoski Karttula Riistavesi Lapinlahti 71800 Saaristokaupunki 70840 Petonen 70820 70800 Keskusta 70100 70110 Niirala 70600 Puijonlaakso 70200 Pihlajalaakso 70340 Linnanpelto 70300 paras hyvä huippu luotettava nopea rehellinen innostunut intohimo myyntitykki myyjä myyntipäällikkö myyntijohtaja kauppias haluan myydä asunnon myynti onnistuu helposti nopeasti ja vaivatta osto suosittu suositeltu suosittelen sinulle tuttu kauppamies OP kiinteistökeskus OPKK kaupanvahvistus kauppakirja lahjakirja perikunta perunkirja valtakirja sukuselvitys maistraatti on nyt Digi- ja väestötietovirasto kauppakirjamalli ja hallinnanjakosopimus

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Englanti

Erityisosaaminen

OMAKOTITALOT, KAUPANVAHVISTUS, KUOPINPESÄT, SIJOITUSASUNNOT, UUDISKOHTEET, SAARISTOKAUPUNKI

Esittelyvideo