Seuraa

Hannu Lammi

Arviointiasiantuntija, LKV, YKV, kaupanvahvistaja
Puh. 0505507986

Moi!

Olen Hannu Lammi ja toimin Kuopion OP Kodissa kiinteistönvälittäjänä. Olen työskennellyt kiinteistönvälitysalalla jo yhdeksän vuotta, ja ennen tätä useita vuosia erilaisissa myyntitehtävissä. Olen koulutukseltani tradenomi, ja LKV-tutkinnon suoritin vuonna 2012. Lisäksi olen toiminut kaupanvahvistajana vuodesta 2019 lähtien.

Myyn asuntoja ja tapaan erilaisia asiakkaita päivittäin. Yksikään päivä ei ole kiinteistönvälitysalalla samanlainen! Pidänkin työssäni sen monipuolisuudesta sekä vapaudesta määritellä itse päivieni kulun.

Olen hyvin tarkka ja innostunut työstäni, ja jokainen asiakas on minulle aidosti tärkeä. Erityisesti pidän uudiskohteiden myynnistä. Myös sijoitusasuntojen myynti on lähellä sydäntäni, sillä koen olevani samalla aaltopituudella asuntosijoittajien kanssa.

Kuopiossa olen asunut jo 16 vuoden ajan. Kuopiossa luonto on lähellä, ja vapaa-aikani käytänkin ulkoillen ja lenkkeillen. Nähdään Puijon rappusissa!

Löydät minut Facebookista nimellä Kiinteistönvälittäjä Hannu Lammi @lkvhannulammi.

Ota yhteyttä, niin tehdään onnistuneet asuntokaupat!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää