Seuraa

Daniela Siltaniemi

Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, KiAT, KED
Puh. 0503376298

Olen saanut palvella asiakkaitani asuntoasioissa menestyksekkäästi jo kohta 14-vuoden ajan. Espoossa olen syntynyt ja kasvanut, mutta koulut olen käynyt Helsingissä. Pääkaupunkiseutu on siis minulle erittäin tuttu paikka ja täältä olenkin myynyt lukuisia asuntoja vuosien saatossa.

Jo urani alussa vuonna 2008 minulle oli itsestäänselvyys, että hyvä kiinteistönvälittäjä tarvitsee kovan innostuksen lisäksi myös vahvaa ammattitaitoa. Sen takia olen käyttänyt paljon aikaa opiskeluun ja suorittanut seuraavat kiinteistönvälitysalan tutkinnot: KiAT (kiinteistöalan ammattitutkinto), KED (kiinteistöedustaja), LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä), LVV (laillistettu vuokravälittäjä). Viimeisimpänä YKV (ylempi kiinteistönvälittäjä).

Noudatan kaikessa toiminnassani Hyvää välitystapaa ja olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry:n jäsen.

Välittäjän työssä pidän erityisesti siitä, että yksikään päivä ei ole samanlainen. Tykkään perehtyä asiakkaiden tarpeisiin sekä erilaisiin asuntoihin ja taloyhtiöihin. Eri alueiden kehittyminen kiinnostaa myös ja tutustunkin mielelläni kaupunkien kaavoitushankkeisiin ja pidän itseni ajan tasalla siitä, mitä ympärillä tapahtuu.

Myyjänä saat parhaimman näkyvyyden asunnollesi. Panostamme laadukkaisiin ja totuuden mukaisiin valokuviin ja meillä onkin sitä varten ihan oma valokuvaaja yrityksen palkkalistoilla. Kun valitset minut välittäjäksi, saat johdonmukaisen ja tunnollisen välittäjän, joka pitää sinut ajan tasalla tapahtumista koko myyntiprosessin aikana. Autan sinua sekä nykyisen kodin myymisessä, että uuden kodin löytämisestä.

Ostajana voit luottaa siihen, että saat kaiken tarvittavan tiedot kohteesta, josta olet kiinnostunut. Lisäksi saat aikatauluusi sopivan yksityisen asuntoesittelyn. Selvitän tarvittavat asiat isännöitsijältä tai vaikkapa kaupungin rakennusvalvonnasta. Toimin yhteystyössä pankkien ja muiden sidosryhmien kanssa, jotta sinä voit nauttia lopputuloksesta, eli uudesta kodistasi.

Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin, mutta yhtä paljon ilahdun, kun vanha asiakas soittaa ja pääsemme jälleen tekemään yhteistyötä yhdessä. Moni vanha asiakkaani palaa siis luokseni, kun jälleen on aika muuttaa ja vanhat asiakkaani myös suosittelevat minua ystävilleen ja tutuilleen.

Asun mieheni kanssa omakotitalossa Latokaskessa. Vapaa-ajalla nautin liikunnasta eri muodoissa ja viikonlopun käynnistän mieluiten lauantai aamun ryhmäliikuntatunnilla. Luonto on minulle tärkeä, kuten myös läheiset ihmiset ympärilläni. Myös eläimet ovat minulle erityisen tärkeitä ja tällä hetkellä meillä onkin kaksi kissaa ja puolikas koira.

Olen edelleen innoissani ja iloinen siitä, että saan tehdä tätä työtä. Tervetuloa asiakkaakseni!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (kotikieli), Ruotsi (äidinkieli), Englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, tarjousneuvottelut, Dias-kauppa (digitaalinen asuntokauppa) onnistuu nyt myös kiinteistöjen osalta. Olen 14-vuotisen urani aikana hoitanut paljon erilaisia kauppoja ja myös paljon kauppoja, jossa kaupan osapuolena on ollut kuolinpesä.

Som tvåspråkig betjänar jag mina kunder också på svenska. Service also in English.