Helsingin KOTI LKV Oy

Helsingin KOTI LKV Oy

KOTI LKV kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistönvälitysketju. Henkilöstömme koostuu alalla pitkään toimineista, kannuksensa jo hankkineista ja alalle kouluttautuneista ammattilaisista.

Olemme hankkineet asiakkaidemme luottamuksen pitkäjänteisellä ja uutteralla työnteolla. Hoidamme työmme vakavasti ja ammattitaitoisesti, jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Tämä toimintatapa on menneiden vuosien varrella tuottanut tulosta, sillä valtaosa toimeksiannoistamme tulee vanhoilta asiakkailtamme ja heidän suositustensa kautta.

Liikeideamme on myydä kaikenkokoisia ja -arvoisia asuntoja, kiinteistöjä sekä liiketiloja tarjoten asiakkaillemme luotettavan, turvallisen, helpon sekä nykyaikaisen tavan vaihtaa asuntoa. Kauttamme saat taatusti luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin hoitamaan koko myyntiprosessin. Käytössämme on kiinteistönvälitysalan parhaat markkinointivälineet ja -kanavat. Palveluumme sisältyy aina ammattivalokuvaajan ottamat laadukkaat valokuvat sekä tarvittaessa asunnon stailaus.

Palvelumme räätälöidään aina tapauskohtaisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Toimistomme sijaitsevat Kauppakeskus Iso Omenassa Matinkylässä, Sipoossa ja Porvoossa. Olet tervetullut milloin tahansa keskustelemaan asuntoasioista kanssamme.

Toivotamme sekä vanhat että uudet asiakkaamme tervetulleeksi KOTIIN!

Yhteystiedot

Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9A (5. krs), 02320 Espoo

Puh: 0207 351 222

Avoinna

Avoinna sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät