Seuraa

Kirsi Pursiainen

Yrittäjä, Ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, Kaupanvahvistaja
Puh. 0407189065

”Kirsi on yksi Turun alueen monipuolisimman kokemuksen omaavista välittäjistä. Rakennuspiirtäjänä ja kiintokalusteiden suunnittelijana hän on päässyt näkemään suomalaisten kotien tarpeet ja asumiseen liittyvät muutokset vuosien varrella jo ennen välittäjäksi ryhtymistä. Vaikka Kirsi on toiminut kotien parissa jo 1980-luvun lopusta alkaen, hän löytää edelleen jokaisesta työpäivästä jotakin uutta ja inspiroivaa. Hän innostuu erilaisista kohteista ja osaa poimia niistä jokaisesta parhaat puolet esiin ammattitaidolla. Olipa kyseessä sitten kerrostalohuoneisto keskustassa tai vapaa-ajan asunto meren äärellä, Kirsiltä löytyy kokemusta ja asiantuntemusta niihin jokaiseen.”

Iloinen ja positiivinen asenne elämässä on yksi vahvuuksistani ja jatkuva kehittyminen laaja-alaisesti erilaisissa asumiseen liittyvissä asioissa on todellinen intohimo. Ylemmän kiinteistönvälittäjän tutkinnon lisäksi löytyy mm. isännöitsijän pätevyys. Koen eläväni tässä ammatissa omaa unelmaani Useamman vuoden kokemus uudiskohteiden parissa on tehnyt minusta myös vahvan osaajan rakennuttajien keskuudessa ja monipuolisen asiantuntemuksen vuoksi saakin jatkuvasti kiitosta yhteistyökumppaneiltaan ja asiakkailtaan.

Asiakkaat kuvailevat minua helposti lähestyttäväksi, luotettavaksi ja lämminhenkiseksi välittäjäksi. Olenkin todella kiitollinen aina saadusta luottamuksesta ja siitä, että kokee saavansa olla mukana haaveiden toteuttamisessa. Mielestäni parhaaseen lopputulokseen päästäänkin molemmin puoleisella luottamuksella ja sujuvalla yhteistyöllä. Olen yksi Etta LKV:n yrittäjistä ja toimin myös kaupanvahvistaja.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Vahva osaaminen niin asunto-osakkeista, kiinteistöistä, vapaa-ajankohteista kuin uudistuotannostakin.