Etta LKV

Meille jokainen koti on yhtä tärkeä ja yhden välittäjän sijasta lupaamme antaa koko tiimin osaamisen ja kontaktit käyttöösi. Uskomme vahvasti yhteen hiileen puhaltamiseen ja meille on kunnia olla kotisi ja luottamuksesi arvoinen. Haluamme auttaa jokaista meihin luottanutta asiakasta onnistumaan muutosten läpiviennissä, joita vanhan kodin myyminen ja uuden löytyminen tuovat tullessaan.

Tekemistämme ohjaa maanläheiset arvot ja tapa toimia. Pidämme tärkeimpinä asioina toiminnassamme yhteistä luottamusta, asiakkaan kuuntelemista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaiden, sekä yhteistyökumppaneiden suuntaan. Mielestämme säännöllinen kommunikaatio onkin yksi tärkeimmistä onnistumisen mittareista. Missiomme on auttaa sinua toteuttamaan haaveesi niin, että tärkeimmästä päämäärästä tulee totta. Toiminnassamme panostamme myös ekologisuuteen ja teemme mm. kaikki toimeksiannot sähköisesti. Olemme valmiita kantamaan vastuumme hiilijalanjälkemme minimoimiseksi ja vältämmekin turhaa paperia ja kulutusta toimistomme jokapäiväisessä arjessa. Noudatamme hyvää välitystapaa ja edellytämme sitä kaikilta, jotka tekevät töitä tiimissämme.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Maariankatu 5, 20100 Turku

Puh: 040 147 3322

Avoinna

Olemme paikalla sinua varten sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Haaveista totta. Näin me ajattelemme paitsi Ettasta, myös sinun unelmastasi kodinvaihtoon liittyen!

Etta LKV on turkulainen kiinteistönvälitystoimisto, jonka taustalla on yhteensä vuosikymmenien kokemus asuntokaupasta Varsinais-Suomen alueella. Meille tärkeintä on tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista, ammattitaitoista ja laadukasta kiinteistönvälitystä nykyaikaisin välinein. Tiimissämme työskentelee kymmenen asumisen ammattilaista ja olemme valmiita käärimään hihat, jotta sinunkin kodinvaihtoon liittyvistä haaveistasi tulisi totta!

Olemme poimineet välittäjiksemme alan parhaimpia tekijöitä. Heitä, joita asiakkaat suosittelevat varauksetta ystävilleen ja tuttavilleen. Jotta sinä asiakkaanamme saisit kodistasi parhaan mahdollisen hinnan ja asunnonvaihtosi sujuisi tehokkaasti, olemme koonneet taustalle myös ammattitaitoisen tiimin, joka huolehtii kotisi valmistautumisesta myyntiä varten.