Seuraa

Pirjo Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, RAKI, kaupanvahvistaja
Puh. 0504649263

YKV ylempi kiinteistönvälittäjä, RAKI rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies. Kaupanvahvistaja. LKV, KED, LVV. Puhelin 050 464 9263 / pirjo@asuntokompassi.fi

Käytä laajaa ja pitkää alakohtaista kokemusta kotisi myynnissä - päivitetyllä tiedolla

Rakkaus alaan ja halu löytää sopivia koteja asiakkaille heidän erilaisiin elämäntilanteisiin on kantanut alalla pian 19 vuotta. Poikkeuksellisesti toimin laajalla alueella ja markkinoin PK-seudun koteja maaseudulle, sekä toisin päin. Näinollen minulla on myytäviä kohteita Helsingistä - Vantaalta Sipooseen ja Porvoosta Askolan kautta Lahteen. Aina on kunnia-asia saada koti myyntiin ja myydä koti, ihan parasta on onnistua molemmissa osa-alueissa stressittömästi saman asiakkaan kanssa.

Pidän toimeksiantajaa aina ajan tasalla esittelyissä tulleista katsojien kommenteista, joita voimme hyödyntää kodin esittelyssä ja markkinoinnissa myös myynnin ollessa jo käynnissä. Laatiessani myyntitekstiä Sinä olet paras henkilö kertomaan kotisi parhaista puolista ja se antaa kotisi markkinointiin sen ansaitsemaa luonnetta.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistön kauppa: määräala ja lohkominen, määräosa ja hallinnanjakosopimus, kiinteistö- ja vuokraoikeuskauppa.

Uudiskohdekauppa: rakennusliikkeen perustajaurakoinnin juridiikka, RS- asiat, markkinointi- ja myyntijuridiikka uudishankkeissa yhtiön perustamisesta 10-vuotis vastuisiin. Käytännön työkokemus rakennusliikkeessä vuodesta 2015.