Asunto Kompassi Oy LKV

Asunto Kompassi Oy LKV

Asunto Kompassi Oy on aidosti lahtelainen kiinteistövälitystoimisto, joka on jo vuodesta 2007 lähtien palvellut asunnon myyjiä ja ostajia mutkattomalla otteella ja rautaisella ammattitaidolla.

Pitkän kokemuksen ja erinomaisen paikallistuntemuksen lisäksi välittäjillämme on vahva henkilökohtainen ote työhön, hyvä pelisilmä ja kyky etsiä ennakkoluulottomia ratkaisuja asiakkaidemme hyväksi.

Perinteisten välityspalveluiden lisäksi neuvomme sinua myös muissa omaisuuden hallintaan kuten verotukseen liittyvissä kysymyksissä.

Olemme Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry:n jäsentoimisto. Olemme kirjallisesti sitoutuneet noudattamaan Kiinteistöalan keskusliitto KVKL:n Hyvää Välitystapaa.

Olemme myös oikeutettuja käyttämään Avainlippu-tunnusta osoituksena toiminnan korkeasta laadusta ja suomalaisuudesta.

Meidät on hyväksytty SKVL:n laatuyritykseksi vuonna 2008. Olemme suorittaneet SKVL:n laatuvalmennuksen, laatineet oman laadunhallintajärjestelmän, sekä laatukäsikirjan. Toimintaamme auditoidaan säännöllisesti.

Vaikutamme myös paikallisesti ja valtakunnallisesti alan luottamustehtävissä: Suomen Kiinteistönvälittäjät Ry:n (SKVL) hallituksessa, laatuvaliokunnassa, eettisen toiminnan valiokunnassa ja alueneuvostossa. Lisäksi FISEN:n AKK/PKA:ssa (asuntokaupan kuntokartoittaja ja pätevöitynyt kuntoarvioijan lautakunta), sekä Päijät-Hämeen Kiinteistönvälittäjät Ry:n hallituksessa. Edustajamme on valittu myös KVKL:n (Kiinteistönvälityslaan keskusliiton) hyvän välitystavan lähettilääksi.

Yhteystiedot

Vesijärvenkatu 40, 15140 Lahti

Puh: 045 131 8050

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Asunto Kompassi Oy LKV

Asunto Kompassi Oy on nuorekas ja moderni, aikaansa seuraava kiinteistönvälitystoimisto. Palvelemme asiakkaitamme nykyaikaisin työvälinein laadusta tinkimättä.

Olemme Suomen kiinteistönvälittäjäliiton (SKVL) jäsenyritys ja meidät on hyväksytty SKVL:n laatuyritykseksi. SKVL:n kautta meillä on kattava yhteistyöverkko myös valtakunnallisesti.

Laadunhallinnanjärjestelmän perusteena ovat Euroopan laatupalkintokriteerit (EFQM), sekä SKVL:n laatutoimintaan sitoutuneille jäsenyrityksille asetetut laatukriteerit.

Laatuyrityksen edellytyksenä on mm.: - laatukoulutuksen suorittaminen - laatukäsikirjan laatiminen ja siihen sitoutuminen - SKVL:n moraalisääntöjen noudattaminen - jatkuva kouluttautuminen - rehellisyys asiakasta kohtaan

Suomalaisen Työn liitto on myöntänyt ensimmäisenä kiinteistönvälitystoimistona palveluillemme Avainlipun merkkinä korkeasta laadusta, turvallisuudesta, asenteesta ja Suomalaisuudesta.