Yksityisilmoittajan hinnasto

Oikotie Asunnot yksityisilmoittajan hinnasto

Ilmoitushinnat yksityishenkilöille, yrityshinnastomme löydät täältä. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Myynti-ilmoitus

Me autamme sinua onnistumaan myynnissäsi, olipa kyseessä sitten asunto tai vaikkapa autotalli. Kauttamme on vuosien aikana ilmoittanut menestyksekkäästi kymmeniä tuhansia yksityisiä myyjiä. Oikotiellä ilmoituksesi tavoittaa satoja tuhansia potentiaalisia ostajia joka viikko.

Voit myydä itse Oikotiellä asunnon (osakehuoneisto tai kiinteistö), loma-asunnon, tontin, maa- tai metsätilan, toimitilan, autotallin, autopaikan tai varaston.

Ilmoituksesi näkyy automaattisesti Oikotie Asunnot -verkkopalvelussa sekä myytävien asuntojen osalta myös Android- ja iOS-sovelluksessamme.

Tee myynti-ilmoitus

Hinta: 149 €

Ilmoituksen voimassaolo: Rajaton eli kunnes saat kohteesi myytyä (ilmoitus tulee kuitenkin aktivoida uudelleen kuuden kuukauden välein).

Ilmoitustakuu.

Voit lisätä ilmoitukseesi 60 kuvaa.

Myynti-ilmoituksen lisäpalvelut

Hakutuloskorostus (3 vuorokautta): 39 €

Vuokrailmoitus

Ilmoittamalla vuokrakohteesi Oikotielle säästät aikaa ja vaivaa. Palvelussamme käy viikoittain kymmeniä tuhansia vuokra-asunnon etsijöitä. Vuokrakohteesi näkyy automaattisesti Oikotie Asunnot -verkkopalvelussa sekä vuokrattavien asuntojen osalta myös Applen iOS-laitteissa ja Android-sovelluksessammeEnnen ilmoituksenjättöä voit myös perehtyä vuokranantajan oppaaseemme.

Voit ilmoittaa Oikotiellä vuokrattavaksi asunnon, toimitilan, autotallin, autopaikan, varaston tai loma-asunnon.


Suomen Vuokranantajat ry

Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenet saavat laajan vuokrailmoituksen kaikkine etuineen 50 % alennuksella sekä lisäksi ilmoitukseensa Suomen Vuokranantajien logon. Voit liittyä Suomen Vuokranantajat ry:n jäseneksi tästä.

 

Tee vuokrailmoitus

Perusilmoitus

Hinta: 0 €

Ilmoituksen julkaisu: Ilmoitus julkaistaan pankkitunnistaumisen jälkeen.

Ilmoituksen voimassaolo: Kaksi kuukautta (voit halutessasi helposti ostaa ilmoitukselle jatkoaikaa).

Ilmaiseen vuokrailmoitukseen voit myös ostaa seuraavat lisäpalvelut: Vuokralaisten luottotietokysely (20 € / kysely, vain yksityishenkilöille), hakutuloskorostus (19 € / 3 vuorokautta), ilmoituksen julkaisu heti (10 €), ilmoituksen julkaisun jatkoaika (20 € / kuukausi).

Laaja ilmoitus

Hinta: 70 €

Ilmoituksen voimassaolo: Rajaton, eli kunnes saat kohteesi vuokrattua (ilmoitus tulee kuitenkin aktivoida uudelleen kuuden kuukauden välein).

Voit lisätä ilmoitukseesi 60 kuvaa.

Ilmoitus julkaistaan heti maksun jälkeen.

Ilmoitukseen sisältyy kolme vuokralaisen luottotietokyselyä (käytössä vain yksityishenkilöille) ja hakutuloskorostus (voimassa 3 vuorokautta).

Vuokralaisilmoitus

Tekemällä itsestäsi maksuttoman vuokralaisilmoituksen Oikotielle, tuot parhaat puolesi suoraan vuokranantajan tietoon. Löydät vuokra-asunnon nopeammin ja helpommin ennen muita. Ilmoituksesi yhteystiedot näkyvät vain Oikotien vuokranantajille.

Palvelu on ilmainen.

Valitse Välittäjä -palvelu

Oikotie auttaa sinua löytämään ja kilpailuttamaan sopivan kiinteistönvälittäjän nopeasti ja helposti. Täytä muutamat perustiedot asunnostasi, ja me toimitamme asuntosi tiedot välittäjille, jotka ovat viime aikoina myyneet alueeltasi. He esittävät asunnostasi välitystarjouksia, joista sinä valitset parhaimman.

Palvelu on ilmainen.

Valitse välittäjä

Hiljainen Myynti -ilmoitus

Harkitsetko vasta myyntiä? Kokeile Oikotien Hiljainen Myynti™ -ilmoitusta, joka ei velvoita sinua mihinkään. Voit rauhassa kerätä ostajaehdokkaita ja lunastaa heidän yhteystietonsa muuttaessasi ilmoituksesi aktiiviseksi myynti-ilmoitukseksi. Helppoa ja riskitöntä. Hiljainen Myynti -ilmoitus voi olla voimassa enintään kuusi kuukautta.

Palvelu on ilmainen.

Tee Hiljainen Myynti -ilmoitus

Kirjaudu sisään

Käyttäjätiedot virheelliset, tarkasta käyttäjätunnus ja salasana
Oikotie Yksityisille

Rekisteröitymällä Oikotie Asuntoihin saat käyttöösi kodin etsintää helpottavat palvelut, kuten hakuvahdit ja suosikkilistat. Rekisteröityneenä käyttäjänä voit myös ilmoittaa asuntosi myyntiin tai vuokralle.

Oikotie yrityksille

Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Rekisteröidy yrityksenä
{{message}}

Rekisteröidy Oikotielle

tai
Heikko Heikko Kohtalainen Hyvä Erinomainen

Rekisteröitymällä hyväksyt palvelun käyttöehdot

Oikotie yrityksille

Oikotie Asunnot-palvelun yrityskäyttäjänä voit jättää kohdeilmoituksia, saat käyttöösi oman yrityssivun ja kattavat kohdetilastot. Voit myös ottaa käyttöösi lisänäkyvyyspalveluita, joiden avulla varmistat yrityksesi näkyvyyden aktiivisille asunnon etsijöille.

Rekisteröidy yrityksenä