250 € / kk12 m²

Töölönkatu 23 25, Töölö, HelsinkiPysäköintioikeus

Vuokra/kk
250 € / kk
Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
12 m²
Kaupunginosa
Töölö
Kaupunki
Helsinki

Uusi P-Töölö-pysäköintihalli

Töölönkatu 23-25:een avattu uusi pysäköintihalli antaa mahdollisuuden turvalliseen ja ympäristöystävälliseen pysäköimiseen valvotussa pysäköintihallissa. Lähiseudun asukkailla ja yrityksillä on nyt mahdollisuus vaivattomaan, stressittömään ja kohtuuhintaiseen pysäköimiseen lähellä kotia ja palveluita.

Sopimusasiakkaana takaamme sinulle varman, lämpimän hallipaikoituksen autosi turvaksi, eikä sinun tarvitse enää käyttää aikaa pysäköintipaikan etsimiseen. Haluamme tuottaa sinulle viihtyisiä pysäköintikokemuksia nykyaikaisessa ja hyvin hoidetussa P-Töölössä. Samalla pystymme yhdessä parantamaan alueen viihtyisyyttä, ilmanlaatua ja kehitystä.

Muutamia P-Töölön erityispiirteitä: • Avoinna 24/7. • Pesumahdollisuudella varustetusta P-Töölöstä löytyy monipuolisia pysäköintiratkaisuja jopa 2,9 metriä korkeille ajoneuvoille. • Sisään – ja ulosajo P-Töölöön tapahtuu osoitteessa Töölönkatu 23-25. • Kävely-yhteydet Töölönkadulta, sekä 2 kpl Mannerheimintieltä. • Ajoväylät ovat noin 7 metriä leveitä. • Pysäköintiruudut ovat noin 2,4 metriä leveitä. • Pysäköintiasiakkuuden alle on mahdollista lisätä useampia ajoneuvoja. • Lämpimässä, turvallisessa ja valvotussa P-Töölössä ajoneuvo säilyy paremmassa kunnossa.

Vuokraa pysäköintioikeutesi P-Töölöstä ja optimoi ajankäyttösi. Voit tehdä vuokrasopimuksen verkkosivuillamme https://www.ptoolo.fi/ tai olemalla meihin yhteydessä.

Hinnasto Yksityishenkilöpysäköinti (12kk määräaikainen sopimus) 250€/kk (sis.alv) Yksityishenkilöpysäköinti (toistaiseksi voimassa oleva sopimus) 295€/kk (sis.alv)

Yrityspysäköinti (12kk määräaikainen sopimus) 250€/kk + alv Yrityspysäköinti (toistaiseksi voimassa oleva sopimus) 295€/kk + alv

Maksutapaetu 1 %, kun maksetaan 6kk kerrallaan. Maksutapaetu 2 %, kun maksetaan koko vuosi kerrallaan. Maksutapaetu 6 %, kun maksetaan 2 vuotta kerrallaan (24kk sopimus).

Kysy lisää yhteyshenkilötämme!

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Töölönkatu 23 25, 00260 Helsinki
Kaupunginosa
Töölö
Kohdenumero
14736657
Kerroksien lukumäärä
3
Ilmoituksen tyyppi
Autopaikka
Pinta-ala
12 m²
Kokonaispinta-ala
12 m²
Huoneiston kokoonpano
Pysäköintioikeus
Vapautuu
Heti vapaa
Muut ehdot
http://www.ptoolo.fi/VSYehdot.pdf

Hinta

Vuokra/kk
250 € / kk
Vuokra-aika
Määräaikainen

Asuinkustannukset

Sähkömaksu
Sähkö - ja hybridiauton lataus erilliskustannusta vastaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Autopaikka
Rakennusvuosi
2018
Kerroksia
3
Hissi
Kyllä

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Parkkihalli

Ota yhteyttä ilmoittajaan

P - Töölö
Puh: 03 357 9332
Töölönkadun Pysäköintilaitos Oy
c/o Taitokaari Oy, Bulevardi 14 A (2.krs), 00120 Helsinki
P - Töölö
P - Töölö
Puh: 03 357 9332

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita