Sisustusideoita hotellista

Kööpenhamina on sisustajan unelmakaupunki. Ihanat sisustusliikket laittavat suorastaan pään pyörälle. Taannoisella Kööpenhaminan reissullani pääsin myös yöpymään hotellissa, joka tarjoaa varsinkin sisustamisen ystäville inspiraatiota ja silmäruokaa. Saanko esitellä, ihana Comfort Hotel Vesterbro.

Isoon hotelliaulaan ja korkeaan tilaan on onnistuttu luomaan viihtyisä tunnelma, joka syntyy eriparisista huonekaluista ja harmonisesta värimaailmasta. Yhdellä silmäyksellä voi erottaa ainakin neljää erilaista pöytää ja useampia erilaisia tuoleja. Eriparisuus tuo sisustukseen kivasti jujua.

Ruokailutilassa jatkuu sama rento tunnelma. Kattolamppujen johdot saavat roikkua vapaasti esillä. Isot peilit tuovat lisää avaruutta ja tilan tuntua.

Herkullisia yksityiskohtia voi löytää kaikkialta. Baaritiskin takana oleva graafinen laattaseinä, kuparisista putkista valmistetut lasitelineet ja iso lamppu ovat kauniita katseenvangitsijoita.

Puulla verhoiltu seinä on kerrassaan upea ja hyvä esimerkki siitä, miten hieno tehosteseinä voikaan olla. Lasiset seinäkoristeet kruunaavat hienosti kokonaisuuden. Ilokseni voin kertoa, että myös Iittala tuo ensi syksynä myyntiin vastaavanlaisia seinään kiinnitettäviä lasikoristeita.

Jos vain aika riittää, niin sisustusliikkeiden lisäksi kannattaa siis pujahtaa visiitille myös hotelleihin. Niinkuin näkyy, ne voivat tarjota paljon ilmaista inspiraatiota ja sisustusideoita.

Comfort Hotel Vesterbrota voin suositella lämpimästi myös yöpymiseen. Se sijaitsee trendikkäällä Vesterbron alueella, vain kivenheiton päässä rautatieasemalta. Kööpenhaminan sisustusliikkeiden huimaan tarjontaan voi tutustua Cirkus – blogini puolella. Esittelen siellä mm. kolme lempiliikettäni.

Comfort Hotel Vesterbro, Vesterbrogade 23 – 29, Kööpenhamina.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki