Vuokrailmoitus 0 € yksityisille. Voimassa kaksi kuukautta.

Vuokraa asuntosi Oikotiellä

Joka ikinen viikko noin 200 000 vuokra-asunnon etsijää vierailee Oikotiellä. Ilmoita asuntosi Oikotiellä, niin säästät aikaa, rahaa ja vaivaa.

Vuokraa kohteesi, helposti!

Kun ilmoitat asunnostasi Oikotiellä, löydät nopeasti sopivan vuokralaisen. Ilmaiseen ilmoitukseen sisältyy kaikki tarpeellinen asuntosi vuokraamiseksi. Voit milloin tahansa muokata ilmoitustasi tai poistaa sen julkaisusta.

Vuokrailmoitukseen sisältyy:
  • Kohdeilmoitus. Ilmoituksesi näkyy Suomen suosituimmassa vuokra-asuntopalvelussa.
  • Vuokrasopimuspohja. Valmiin vuokrasopimuspohjan avulla varmistut siitä, että vuokraus hoituu lakien ja asetusten mukaisesti.
  • Ilmoituksesi kävijätilastot. Kävijätilastoista näet, kuinka moni on katsonut kohdettasi. Voit hyödyntää tietoa esimerkiksi vetävän ilmoituksen laatimiseen.
  • Asiakaspalvelutuki. Mikäli sinulle herää kysyttävää ilmoituksen laatimisesta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Vuokrailmoitus on yksityishenkilöille ilmainen. Ilmoitus on voimassa 2 kuukautta jättöpäivästä, ja tarvittaessa voit jatkaa ilmoitusaikaa.

Parhaat vinkit vuokranantajille

Myynti vai vuokralle? Vuokranantajan näkökulmasta vuokrauksen pitää luonnollisestikin olla pitkällä aikavälillä kannattavaa.

Oikotien vuokranantajan opas auttaa arvioimaan vuokraamisen kannattavuutta. Se kertoo kaiken oleellisen vuokraamisesta ja antaa vinkkejä vuokraamisen alkaessa, sen aikana ja vuokrasuhteen päättyessä.

Tutustu vuokranantajan oppaaseen

Suomen Vuokranantajat ry

Suomen Vuokranantajat ry:n jäsenet saavat Premium -vuokrailmoituksen 50 %:n alennuksella (normaalihinta 70 €). Kampanjakoodisi löydät Suomen Vuokranantajat ry:n sivuilta. Koodin voi hyödyntää ilmoituksen maksun yhteydessä. Voit liittyä Suomen Vuokranantajat ry:n jäseneksi tästä

Maksullisella ilmoituksella lisäetuja

Nosta ilmoituksesi selkeästi esiin hakutuloksissa ja hakuvahdeissa.

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorostus nostaa kohdeilmoituksesi korostetulla näkyvyydellä jonon kärkeen Oikotien hakutuloksissa ja lähettää hakuvahtiviestin asunnonetsijöille, jotka etsivät kohdettasi vastaavaa kotia. Korosteväri säilyy kohdeilmoituksella kolme päivää. Tutkimustemme mukaan Hakutuloskorostus nostaa kohteen kävijämäärän jopa alkuperäistä julkaisuhetkeä korkeammalle tasolle!

Kohdeilmoituksen nostaminen Oikotien hakutulosten kärkeen käy nyt helposti aineistonsiirron kautta! Linear- ja Kivi-käyttäjänä saat ominaisuuden käyttöösi heti ja tuote laskutetaan yrityksesi seuraavalla laskulla. Aineistonsiirron lisäksi Hakutuloskorostuksen voi edelleen ostaa näppärästi myös Oikotien hallintaliittymän kautta eri maksutavoilla.

19 €

3 päivää

Lisää mainioita syitä ilmoittaa Oikotiellä

Jos vuokraat kohdetta myöhemmin uudestaan, saat vanhan ilmoituksesi helposti uudelleen julkaisuun. Niinpä sinun ei tarvitse naputella samoja tietoja toiste, vaikka vuokralainen vaihtuisikin.
Oikotien ilmoitusmaksu on vuokranantajalle vähennyskelpoinen verotuksessa. Voit tulostaa kuitin verotukseen ilmoitusmaksusta Maksuhistoria-osiosta Oma tili -valikon alta.
Oletko Suomen Vuokranantajat ry:n jäsen? Jäsenet saavat ilmoituksen puoleen hintaan (35 € sis. ALV). Voit liittyä jäseneksi tästä.