Simplicity

Vaikka pidän niin moderneista kuin runsaammistakin sisutuksista, on kodissa yksi paikka, joka minusta on parhaimmillaan ihan riisuttuna. Kylpyhuone.

 

Kylpyhuoneemme oli aiemmassa virassaan toiminut sosiaalitilana, josta löytyi myös wc ja arkisto. Remontti aloitettiin purkamalla ylimääräiset väliseinät pois ja avaamalla tila kokonaisuudessaan kylpyhuoneelle. Huoneen ehdoton kruunu ovat sen kolme vanhaa ikkunaa, josta saadaan tilaan luonnonvalo. Huoneen yksi seinä on kaareva ja tämä kaari toimikin koko suunnittelun perustana. Suihkuksi tilaan valittiin pyöreä, yksinkertainen kattosuihkun, jolloin suihkun putkitukset saatiin piilotettua alas lasketun kattorakenteen sisään. Tämän kattorakenteen yksi kulma tehtiin kaarevaksi mukailemaan seinän kaarevuutta. Kaaria korostettiin vielä erikseen laatoittamalla ne pienellä lasimosaiikilla, suorien seinien ollessa isoa, marmorikuosista laattaa. Lattialaatta vastaavasti on pientä 5×5 senttistä mustaa laattaa, joka saumattiin samalla värillä.

 

 

Koska tilan arkkitehtuuri ja valo on jo itsessään niin upea, en halunnut tilaan mitään ylimääräistä. Syvennys seinässä toimii shampootelineenä ja yksinkertainen puujakkara aputasona bambukorille. Tässä tilassa mieli todella rauhoittuu ja silmä lepää.

 

-tuija-

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki