Näyttelyjulisteiden aarreaitta – Stilleben

Aitoja japanilaisia ​​teekuppeja, ainutlaatuisia Toscanassa käsintehtyjä maljakkoja, kalifornialaisia ​​ja tanskalaisia ​​kudottuja tekstiilejä, sekä upeita näyttelyjulisteita ja niiden jäljennöksiä myyvä tanskalainen Stilleben, on hieman uniikimpien sisustusesineiden aarreaitta.

 

 

1/ Art Abstrait: Hans Arpin alkuperäisen Art Abstract näyttelypainoksen jäljennös

2/ Kenosis: Tanskalaisem taiteilija Cathrine Raben Davidsen printti

3/ Matisse – Visage Esquisse: Henri Matissen alkuperäiskappaleen jäljennös

4/ Rene Char – Expo 1971: Alkuperäisen julisteen jäljennös René Char – Expo 1971. Alkuperäisen julisteen loi Georges Braque – näyttelyssä Fondation Maeghtissä vuonna 1971

5/ Losing our heads- Cathrine Raben Davidsenin näyttelyjuliste

 

Siitä lähtien, kun kaksi muotoilijaa Ditte Reckweg ja Jelena Schou Nordentoft avasivat ensimmäisen Stilleben-myymälän vuonna 2002, he ovat matkustaneet ympäri maailmaa tutustuen erilaisiin käsintehtyihin, uniikkeihin sisustustuotteisiin. Nykyään Stillebenillä on, verkkokaupan lisäksi, Kööpenhaminan sydämessä kaksi myymälää, jotka tarjoavat huolellisesti valitun yhdistelmän käsityönä valmistettua keramiikkaa, tekstiilejä, huonekaluja, koruja sekä alkuperäisiä taideteoksia ja näyttelyjulisteita, mutta myös alkuperäisten näyttelyjulisteiden jäljennöksiä.

1/ Baya – Tarascon 1999: Baya Mahieddinen surrealistisen näyttelyjulisteen jäljennös

2/ Gouaches et Totem: Alexander Calderin Gouaches et Totemeksen näyttelyjulisteen jäljennös

3/ Kuroda – 1989: Japanilaisen taidemaalari Aki Kurodan näyttelyjulisteen kopio

4/ Garand – Exposition 1974: Ranskalaisen taiteilija Olivier Garandin alkuperäisen näyttelyjulisteen jäljennös

5/ Ubac – Exposition 1961: Ranskalaisen taidemaalarin, kuvanveistäjän ja valokuvaaja Raoul Ubacin alkuperäisen näyttelyjulisteen jäljennös

 

Itse olen hulluna erilaisiin näyttelyjulisteisiin ja olenkin viettänyt verkkokaupan sivuilla useita tunteja tutustuen juliste- ja printtitarjontaan. Jos siellä ruudun takana on muita samanlaisia intoilijoita, keräsin teitä varten muutamia suosikkejani näyttelyjulisteista. Australialainen Sydney Morning Herald nimitti muuten äskettäin Stillebenin yhdeksi maailman ainutlaatuisimmista ostospaikoista, joten yksin en ole ihastukseni kanssa.

Arvaatteko muuten minkä näistä juuri tilasin?

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki