Monday to Sunday – sisustushelmi Espoossa

Joka vuosi näihin aikoihin se iskee takuuvarmasti. Nimittäin sisustusvimma. Kevään kynnyksellä tekee mieli hankkia edes jotain pientä uutta kodin sisustukseen. Tällä kertaa se pieni ilahduttava sisustusjuttu löytyi Espoossa sijaitsevasta sisustusputiikista.

 

Sisustusliike Monday to Sunday sijaitsee Espoon Kivenlahdessa. Liikettä pyörittää samaa nimeä kantavasta blogistakin tuttu ja aurinkoinen Päivi Lemström.

Liiketila on pieni, mutta sitäkin viehättävämpi. Ensimmäiset ihastelun kohteeni tulivat vastaan jo eteisessä, jossa kaunis laattalattia ja suloinen karvainen kaveri toivottivat tervetulleeksi.

 

 

Kotoisan liikkeen valikoimassa on tanskalaishenkistä sisustustavaraa mm. käsintehtyä keramiikkaa, keittiötarvikkeita, säilytyskoreja, lyhtyjä, valaisimia ja pienhuonekaluja. Taitavasti ja houkuttelevasti toteutettuja esillepanoja on ilo katsella.

 

 

Sisustustuotteiden lisäksi valikoimassa on siivu huolella valittuja naisten vaatteita ja asusteita.

 

 

Keväisen sisustuskärpäsen purempana tältä reissulta lähti mukaan Hollantilaisen HK Livingin kaunis mangopuinen tarjoilulautanen. Espoolaisena olen erityisen iloinen siitä, sain tehdä ostokseni juuri Espoolaisessa sisustusliikkessä. Lämminhenkinen palvelu ja kiva ilmapiiri saavat ihan varmasti palaamaan.

 

Monday to Sunday

Kivenlahdentie 7, 02320 Espoo

Monday to Sunday Facebookissa.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki