Lahjavinkkejä ystävänpäivään!

Haluatko muistaa puolisoasi tai ystävääsi Ystävänpäivänä 14.2, mutta ideat ovat hukassa. Keräsin sekä miehille että naisille muutamia lahjaideoita, joista voit poimia omalle kukkarollesi sopivan lahjan.

Ei varmasti tule yhdellekään miehelle yllätyksenä, että useimmat meistä naisista rakastavat hemmottelua ja pieniä romanttisia muistamisia. Lahjanarvo on monesti toissijainen asia, tärkeintä on itse muistaminen. Tähän ensimmäiseen kollaasiin kokosin naisille sopivia lahjaideoita.

 

Kukat toimivat aina, mikäli tavalliset ruusut ja tulppaanit tuntuvat kuitenkin tylsiltä, yllätä ystäväsi tai rakkaimpasi upealla kukkivalla magnolian tai kirsikkapuunoksalla. Useammat kukkakaupat toimittavat näitä ainakin tilauksesta. Kukkien lisäksi naiset rakastavat suklaata. Herkulliset suklaat voi piilottaa vaikka H&M Homen lasiseen kullanväriseen ananaspurkkiin, 9,90€.  Kuvan Johan Bülowin mustaherukkaisella valkosuklaalla tai vadelmalla maustetut, tummalla suklaalla päällystetyt LOVE- lakritsat paitsi maistuvat hyviltä, niin purkit myös näyttävät kauniilta. Hintaa näillä herkuilla on 8,50€.

Aisteja voi hemmotella edullisesti myös aidoista luonnonraaka-aineista tuoksunsa saavilla JOIKin tuoksukynttilöillä. Kynttilät valmistetaan ympäristöystävällisesti soijavahasta ja ne palavat perinteisiä parafiinikynttilöitä kauemmin ja puhtaammin. Kuvassa hempeän värinen, teemaan sopiva Strawberries&wine tuoksu, 15€. Mikäli tiedät vastaanottajan nauttivan sisustamisesta, yllätä hänet Lagerhausin marmorisella sokeri/suola-astialla, kulho ja lusikka yhteensä 13,90€ tai Hayn tea towels astiapyyhkeillä, 2 kpl n. 19€. Tyyriinä, mutta taatusti arvostettuna lahjana toimisi Hayn Mega Knit villainen torkkupeitto, jonka saa omakseen reilulla parilla sadalla eurolla.

 

Miespuolinen, musiikkia harrastava lahjansaaja voisi ilahtua AKG K452 laadukkaista valkoisista mobiilikuulokkeista, 99,00€ ja siinä missä naiset suosivat suklaata, arvostavat miehet usein lakritsia. Tulinen habanero-chili lakritsi on gluteiiniton ja siinä todella maistuu chili. Näitä ei kannata koittaa syödä koko purkkia kerralla, 6,90€, Johan Bülow.

Ruuanlaittoa harrastava mies arvostaisi varmasti ammattikokkienkin suosimaa De Buyerin hiiliteräspannua. Mineral B Element sarjan mehiläisvahalla suojattu pannu on paksuudeltaan 2 – 3mm, joka kestää kuumimpia lämpötiloja ja se sopii kaikille lämmönlähteille. Hinta alkaen 36,40€, Eiring. Lisää miehekkyyttä ja jopa lievää teurastajafibaa toisi kokille Linumin keittiömalliston uutuus, täysnahkainen esiliina, 159€. Konepestävistä kristallia imitoivista Hopstar-laseista voi aterian jälkeen nauttia kylmiä drinkkejä tai viskiä, mutta myös kuumia juomia kuten kahvia, 7,50€/kpl.

Nopeasti kuivuvat hamam-pyyhkeet sopivat mainiosti niin mökille kuin veneeseenkin. Pyyhkeet menevät pieneen tilaan ja ne on helppo pakata kuntosalille tai matkalle mukaan. Kauniisti kudottu pyyhe 100% puuvillaa 29€, Zocohome.

Tyylikäs Ukkomatti on täysin 100%:sesti suomalainen taskumatti/ design tuote, joka on yhdistelmä huipputason koneistusta ja pohjalaista käsityötä. Ukkomatti voidaan myös yksilöidä lahjansaajalle kaiverruksella, hinta alkaen 69,90€

-tuija-

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki