Kukka- ja pihaparatiisi GardenLiving Viherstudio

Leikkokukkien, viherkasvien ja ruukkujen keidas GardenLiving, tuo pienen palan Hollantia Espoon Mankkaalle.

 

 

Ihana, ihana Eva Wuite! Olen ollut vuosia puutarhaohjelmista tutun, maisemasuunnittelija Eva Wuiten suuri fani ja voitte vain kuvitella riemuni, kun törmäsin tähän upeaan naiseen livenä Espoon uudessa viher- ja maisemasuunnitteluun keskittyvässä lifestyle-myymälässä GardenLivingissä. Toukokuun alussa avautunut GardenLiving on ollut Evan visioissa jo yli kymmenen vuoden ajan, mutta vasta nyt ajankohta sen toteuttamiselle tuntui oikealta.  Sopivan rouhea myymälätila löytyi Espoon Mankaalta ja tilan industrial-henkinen arkkitehtuuri toimikin visuaalisena innoittajana tilaa suunniteltaessa.

 

 

Tuotevalikoimassa on mukavasti perusvalikoimasta poikkeavia kasveja, ruukkuja ja muita sisustuselementtejä ja myös esillepanoon on kiinnitetty suurta huomiota. Tummat seinät, kuormalavoista tehdyt riippuvat pöydät sekä tyylikkäät valaisimet yhdistettynä valikoimaan trendikkäitä kasveja, tekevät myymälästä rauhallisen, mutta ajanhenkisen kokonaisuuden. Täällä viihtyy pitkään imemässä inspiraatiota.

 

 

Ihan yksin ei luova johtaja unelmaansa ole suinkaan toteuttanut, vaan GardenLivingin taustalta löytyvät myös sellaiset viheralan vahvat osaajat kuten toimitusjohtaja ja kukkasuunnittelija Kirsti Pentti, puutarhuri Mia Oksanen, Evan oikeana kätenä toimiva Laura Talo sekä maisemasuunnittelun opiskelija Saara Räntilä. Lisäksi tiimiin kuuluu useita osaavia floristeja ja puutarhureita. GardenLivingin ideana onkin koko viheralan osaamisen saaminen saman katon alta. Täältä saat niin monipuoliset maisemasuunnittelu- ja pihapalvelut, kuin pihojen hoitotyöt ja istutuksetkin. Tutustu myös upeaan leikkokukkavalikoimaan.

 

 

www.gardenliving.fi

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Tuija Talvitie

Tuija Talvitie

KOTIKIIKARISSA haaveillaan ja inspiroidutaan kodeista ja sisutuksista. Kurkistellaan omaan ja toisten koteihin sekä ihastellaan erityylisiä sisustusratkaisuja. Kiikaroidaan uusia tuulia ja sisustustrendejä, unohtamatta tee-se-itse-vinkkejä. Tutustu myös Tuijan Form Follows Function -blogiin!

Näytä kaikki