Kevättä kohden Marimekon uutuuksien kera

Marimekko järjesti viime vuoden puolella uusien tuotteidensa esittelytilaisuuden kotimiljöössä. Marimekon tekstiilit, sisustusesineet ja astiat olivat kauniisti esillä vaaleassa ullakkoasunnossa, joka oli sisustettu rennon tyylikkäästi ja ajattomasti uudella designilla ja vintagella.

Keväiseen sisustusmaniaan auttaa aina uusien tyynyjen hankkiminen. Ja Carina Seth-Anderssonin ja Maija Louekarin suunnittelemat uudet kuosit ovat niin herkullisia. Olo on kuin karkkikaupassa. Vaikea päättää mitä kaikkea haluaisi ostaa. Pelkistetty ja vaalea skandinaavinen sisustus herää eloon aivan uudella tavalla, kun eri värit ja kuviot kohtaavat tekstiileissä.Carinan kädenjälkeä olevat raidallinen Mint ja ruudullinen Quilt ovat ehdottomia suosikkejani tällä hetkellä. Maijan herkkäkuvioinen Kasvu on myös kaunis (tyyny Karuselli-tuolissa ja nojatuolissa).Paljon mediassakin esillä olleet maljakot Flower ja Uurna ovat ansainneet kaiken hehkutuksen. Muoto on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea. Pieni vaaleanpunainen opaalilasinen maljakko on suloinen.


Näyttävä pöytäliina muuttaa ruokailun juhlaksi oli kyseessä sitten arkinen päivällinen tai juhlavampi tilaisuus. Olen jo hieman mittaillut ruokapöytäämme uuden liinan ostoa varten.

Myöhemmin keväällä myyntiin tuleva astiasarja ja kangas saavat hyvälle tuulelle. Värien ja kuvioiden vaikutus on joskus ihmeellinen.

Jos minulla olisi kotonani yhtään ylimääräistä tilaa, tulisi meille yhteen nurkkaukseen päiväpeti. Se voisi näyttää vaikka tältä.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki