Jakkara – joka kodin monitoimikaluste

Monikäyttöisyys on ominaisuus, jota arvostan suuresti. Oli kyseessä sitten käyttöesine tai huonekalu. Pienet jakkarat ovat mitä näppärämpiä monitoimikalusteita, jotka eivät vie paljoa tilaa ja joita on helppo siirrellä.

 

Kun sohvapöytämme oli aina täynnä turhaa tavaraa, keräsi vain pölyä ja oli lasten leikkien tiellä, aloin tosissani miettimään sen tarpeellisuutta. Kaikelle puuhastelulle vapaa lattiatila tuntui meille tärkeämmältä, joten laitoin olohuoneen pöytämme kiertoon. Aika pian totesin, että elo kokonaan ilman laskutilaa ei luonnistu. Kaipasin edes sen kahvikupin kokoisen pläntin verran laskutilaa sohvan viereen.

 

Vanha mökiltämme kotiutunut rottinkinen Juttu-jakkara toi ratkaisun tähän ongelmaan. Korvasin istuinpehmikkeen sopivan kokoisella lautasella ja jakkara muuttui pikkupöydäksi. Se ajaa mainiosti asiansa ja tarvittaessa sen saa helposti siirrettyä sivuun lasten leikkien tieltä.

 

 

Sittemmin olen korvannut myös pienen sivupöydän kahdella erikorkuisella jakkaralla, jotka toimivat hyvin kukkapöytinä.

 

 

Pieni jakkara vie vähän tilaa ja taipuu ilahduttavan moneen käyttötarkoitukseen; se kaivattu lisäistuin, laskutaso, yöpöytä, tikkaiden korvike, tai kukkapöytä.

Todellinen joka kodin monitoimikaluste vailla vertaa.

 

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Joanna Ekberg

Joanna Ekberg

Joannan blogissa kuljetaan kamera kaulassa kaiken kauniin perässä. Inspiroidutaan skandinaavisesta designista, fiilistellään second hand löydöillä ja innostutaan käsillä tekemisestä. Tutustu myös Joannan Cirkus -blogiin!

Näytä kaikki