Ihanaa ystävänpäivää!

Taas se on täällä, Ystävänpäivä. Vaikka olenkin sitä mieltä, että ystävänpäivä on vuoden jokaisena päivänä, niin kyllä kerran vuodessa vähintään on hyvä juhlia ystävyyttä ja rakkautta.

Arjessa ystävyyden ja rakkauden tekoja on paljon erilaisia; se on kuuntelemista, välittämistä, auttamista, halaamista, kahvilassa istumista, yhdessä nauramista, joskus yhdessä itkemistä, lempileffojen katselua ja sitä että on olemassa toista varten. Ajoittain ystävää on hyvä muistaa lahjallakin ja tässä muutamia ideoita lahjanostoon.

Pyöreään ilmoitustauluun ystäväsi saa tärkeimmät muistonsa, valokuvansa ja muistilaput kiinnitettyä. Veikeä juliste kaunistaa huoneessa kuin huoneessa, aiheena Pariisi – tuo ikuinen rakkauden kaupunki. Pinkki pöytävalaisin ilostuttaa muodollaan ja värillään, herkullinen ja kaunis valaisin sopii useaan eri sisustustyyliin. Messinkinen kulho kaunistaa keittiössä, eteisessä, olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Pieni musta kulho toimii sekä tuikkualustana että lempikorujen säilyttäjänä yöpöydällä tai lipaston päällä. Pehmeä roosa tyyny on paikallaan sohvalla, siihen on hyvä nojata nyyhkyleffaa katsoessa ja suklaata syöden. Ja lopuksi, hyvä tee lämmittää aina sekä mieltä että kroppaa.

 

Kuvat: Pyöreä ilmoitustaulu/Kotonadesign, Paris-juliste/Papershop, Cindy-pöytävalaisin, Kartell/Finnish Design Shop, Norm Wire Bowl, Menu/Finnish Design Shop, Lily Mini-kulho/BEdesign, SANELA-tyynynpäällinen/Ikea, Love Me Truly -tee, Clipper/Ekolo

 

Ja kiitos omille ystävilleni! Ihanaa, että olette olemassa.

Jaa artikkeli

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • pinterest
Heidi Puolitaival

Heidi Puolitaival

Mielessä persoonalliset kodit kotoa ja kauempaa. Etsin inspiraatiota oivaltavista ratkaisuista ja kauniista yksityiskohdista. Välillä väreillä ja välillä ilman. Tutustu myös Heidin LIKIdesign -blogiin!

Näytä kaikki