228 000 €43,5 m²

Kaartokatu 49, Haapaniemi, Kuopio2h+kt+s

Velaton hinta
228 000 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
43,5 m²
Huoneita
2
Kerros
6 / 6
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Haapaniemi
Kaupunki
Kuopio

A40

Reilunkokoiset kylpyhuone ja sauna ilahduttavat arjessa. Makuuhuoneessa on tilaa työskentelypisteelle. Kunnon vaatehuone vetää paljon asusteita ja kenkiä.

Kenttävahti on kunnolla rakennettu moderni kiinteistö, joka nousee vanhan koulurakennuksen paikalle. Uudet kodit lämpiävät energiatehokkaalla vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka on liitetty varmatoimiseen kaukolämpöön. Koneellista ilmanvaihtoa voi tehostaa kotikohtaisesti. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet ilahduttavat niin etätyössä kuin vapaa-ajalla.

Uuden korttelin asukkaiden käyttöön rakennetaan pihakannen alle pysäköintihalli, jonka paikat myydään osakkeina. Autolle pääsee etenemään omalta ovelta säältä suojassa. Pihakannen päälle toteutetaan viihtyisä leikki- ja oleskelualue.

Asumisen arkea helpottavat parketin sekä keraamisten laattojen kaltaiset helppohoitoiset ja kauniit pintamateriaalit. Tyylikkäät keittiöt on varustettu erillisuunilla, induktioliesitasolla sekä kalustepeitteisellä astianpesukoneella.

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Se kertoo, että huomioimme kosteudenhallinnan systemaattisesti rakennusprojektiemme kaikissa vaiheissa suunnittelusta lähtien.

Perustiedot

Sijainti
Kaartokatu 49, 70100 Kuopio
Kaupunginosa
Haapaniemi
Kerros
6 / 6
Asuinpinta-ala
43,5 m²
Huoneiston kokoonpano
2h+kt+s
Huoneita
2
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Saunassa on tervaleppälauteet, lauteissa selkänoja ja välitilan ritilä. Kiuas Harvia Topsteel musta. Saunassa on harmaa kokolasiovi ja puuvedin.
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
228 000 €
Myyntihinta
69 024 €
Neliöhinta
5 241,38 € / m2
Velkaosuus
158 976 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
156,60 € / kk
Pääomavastike
1 152 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 308,60 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Huoneistojen lukumäärä
40
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
B
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Kuopiolaiset arvostavat Haapaniemeä ja Mölymäkeä. Sijaintihan on upea. Korkealta mäeltä avautuu hienoja näkymiä ydinkeskustaan, viereiselle pientaloalueelle ja kauniille Kallavedelle saakka. Ulkoilumahdollisuudet ovat monipuoliset. Juoksulenkille voi karauttaa vaikka Valkeisenlammen tai Väinölänniemen vesistöjen suuntaan. Rauhallisempi kävelylenkki voisi suuntautua satamaan tai keskustan kulttuuripalvelujen äärelle. Keskustaan voi luonnollisesti siirtyä myös bussilla tai polkupyörällä. Kesku...
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Siru Talvinen
Puh: +358 40 137 6900
Peab Oy | Kuopio
Tulliportinkatu 46, 70110 Kuopio
Siru Talvinen
Siru Talvinen
Puh: +358 40 137 6900

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita